打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 3大服務,你選邊樣?

倉庫空間  可以用來賣野 

賺錢賺到偷笑
回復

我既話會買vip.3."(拖
但係單買我都係覺得倉庫好(致秋:請拖我出去打吧(攤手))
回復

如果係想解主線的話,娜歐吧
有d solo地城死左唔洗成日叫團友幫復....
回復

原帖由 ericlf2007 於 17-1-2008 21:55 發表
......

不建議買倉庫  很少人會單買倉庫
如果買倉庫     不如買VIP比較好

我諗你一定唔係玩弓   由其是弓改左之後

solo賽高既話6,7百支箭都走唔甩嫁啦

100支就3個位   個人黎講  一般會帶定1千支箭   3*10=30個位

再加上寵物唔多既時候倉庫係好重要
回復

原帖由 hungwai2005 於 22-1-2008 14:05 發表

100支就3個位   個人黎講  一般會帶定1千支箭   3*10=30個位

這方面買千箭就行了 (買了2個
回復

原帖由 hungwai2005 於 22-1-2008 14:05 發表

有種很好用的東西叫「弩」
是啦  射程不遠  善在好暴
solo的話  可說試過  可說沒試過
全場的話是沒試過  最後一層整層是試過
遠程鼠人  站不被蜘蛛發現用覆弓狙  用完後換弩打蜘蛛
有時甚至會被弩的射速救一命wwwww
回復