查看: 7423|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 問完 關post~_~

關閉 [複製鏈接]
有個極度聰明 加有腦既人 教完我之後咩都明哂啦

關post

回復

聖騎打戰場多數都係補血..佢攻擊力比起其它職少..但好在護甲高..而且有三條血..但升lv慢..你想好玩建議你玩小d..pvp都ok..變身可以解大多數的控場.又可以補血.而且副本多點人組
回復 支持 反對

獵人而家pk要韌性300+先有得打,獵人pk其實唔弱,係對住戰士麻煩d,你係咩天賦,咩裝備,最主要係風箏技巧,當你上面3樣野都有一定水平

,你就發覺獵人pk其實唔弱
回復 支持 反對

想pk勁唔好玩聖騎,想好玩唔好玩騎士
點解點解唔玩騎士?佳因騎士十分神其
回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 18-1-2008 16:43 發表
聖騎打戰場多數都係補血..佢攻擊力比起其它職少..但好在護甲高..而且有三條血..但升lv慢..你想好玩建議你玩小d..pvp都ok..變身可以解大多數的控場.又可以補血.而且副本多點人組

聖騎不懂變身.....變成不死身不計算......

原帖由 qq987654321 於 18-1-2008 23:05 發表
想pk勁唔好玩聖騎,想好玩唔好玩騎士
點解點解唔玩騎士?佳因騎士十分神其

s3懲戒騎變得非常可怕說.....

看完這個就明白(大汗

http://games.enet.com.cn/article/A13320080117013.html
回復 支持 反對

原帖由 J@K 於 18-1-2008 04:38 發表
獵人真係好悶 pk又難用   轉聖騎好冇      
成日溫隻野頂 好煩    打副本隻竉好冇用==
pk比人秒tim
咩族用聖騎最好

另外想問下e到可唔可以介紹c服

1.技術問題
2.冇技術轉聖騎都係一樣垃圾
3.得4個族做得聖騎,如果bl還要問?...lm的自己看種族介紹
4.私服有咩好玩....改改改...十倍二十倍一百倍?1個鐘70lv?
   唉........香港人....不勞而獲.....

回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

你可以1個鐘 ???我切個頭比你當鄧坐
私服只係多小小 exp  唔係好多    有d路方便d咁         lm 見bl  唔會好似正服一見就殺
同埋私服都係比d冇$買點既人玩 好多人付擔唔起
你可以玩你既正服   而私服仲有幾多bugs 你玩咩自己決定
回復 支持 反對

原帖由 J@K 於 19-1-2008 14:27 發表
私服只係多小小 exp  唔係好多    有d路方便d咁         lm 見bl  唔會好似正服一見就殺
你可以玩你既正服   而私服仲有幾多bug ...

一個鐘70嗎..那太慢了吧....
我見過一開始就255lv,要不然10分鐘70也見過
一個鐘70的是慢級私服吧.....
當然,這裡絕不容許任何人等發佈私服或分享私服相關事宜...
雖然早發現有人在玩私服還在這邊開個post貼過圖....(嗯....找到源頭了......)
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

我想話 我e+個服最快都要 70  都要一兩星期囉
同埋個服最多係70lv 冇255lv
回復 支持 反對

原帖由 J@K 於 19-1-2008 06:27 發表
你可以玩你既正服   而私服仲有幾多bug ...

討鞭文x1
歡迎練靶

少少exp...幾多算係少少?不如po出黎比大家研究下~
有d路方便d?...即係幾方便?...唔洗行?直飛?
200%坐騎?620%飛機?
lm同bl唔會好似正服咁一見就殺?....我玩pve都得啦

冇錢買點?學生零用錢少?雖然我都係學生...但係一日儲2蚊...一個月都唔夠錢買150點?.....
如果環境真係唔多好........咁我唔建議你玩....唔玩咪仲好~專心讀書啦...讀好d書出黎搵到錢玩咩都得la

你講得好岩...我可以玩我ge正服   但係希望大家可以支持正版(偶是正版怪)
回復 支持 反對