查看: 2591|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 落單的雪人的秘密(助你輕鬆搶到落單的雪人)(己經多位玩家進一步証實)

首先在此宣佈,本人經過3天打左4次,發現讓落單的雪人(紅名怪)主動打你的秘密(己經多位玩家進一步証實)-0-

落單的雪人(紅名怪)會主動打他主動攻擊範圍內,最遲上線的玩家!!!

得知呢個秘密的經過...
第一日,我接左個任去打落單LA...不過同成班人係度鬥快按/搶(E+有左呢個方法,發玩自己好白痴,駛咩搶姐,佢自己會打你嫁LA-3-)
好無奈...搶左2個鐘都唔得...途中見到D人黎左無幾耐就有得打,都幾妒忌嫁...
搶搶下無LALA HAND左機, 重新開機再ON過LA 點知ON左唔夠1分鐘,隻落單主動打我喎,果時勁開心LA,以為用左咁多時間都無白費到
點知打唔到光球...之後無心機LA OFF左...
第2日,一ON 唔知點解又好好彩,ON左無幾耐(無留意時間)隻落單又主動打我,當時我見到我同落單相距3個人位,中間最少有3個人,証明要落單主動打你係唔關企位事,可惜都打唔到光球T^T之後OFF左陣出制食飯,ON番無幾耐隻落單又主動打我...可惜又打唔出光球...
第3日,我心灰意冷,諗住一ON就食HP/SP水就走去升LV,當我ON左大約20秒,我仲食緊水LA,隻落單又無LALA死出黎主動打我- -"
之後發哂脾4咁勁打佢- -好彩地,今次打到光球,就好開心咁去解任LA...之後就諗住上黎分亨下打光球既辛酸~.~無LALA就諗到我幾次打落單既"巧合"...

根據呢件事,大家可以試下係落單就出既時候重ON(當然有機會有人遲ON過你),試下呢個估計係咪真既,係真既話同大家分享下^^

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
ar~KiT + 5 精品文章

查看全部評分

回復

咁正= =?不過我唔想浪費時間在落單身上
回復 支持 反對

這個是真的...
第一次去未必搶到
那你就要等
看到落單雪人一消失即刻計時
大約4分50秒登出再登入就可以搶到隻野
回復 支持 反對

多謝你!我一定要拿把冰劍
回復 支持 反對

我果次一on就岩岩好見到佢,就入左去打-,-
回復 支持 反對

我以前都試過~1on無神神打我-.-
回復 支持 反對

原帖由 tam001 於 23-1-2008 13:41 發表

加油!!祝你早日得到永中見影︿︿
回復 支持 反對

極度感謝你!!!而家就去試先~~~
回復 支持 反對

回復 支持 反對

關事架咩,,有冇人測試成功!!!????
回復 支持 反對