打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 地理玩法(有錢人玩)

唔通你隻地理只係幫人擋?
回復 支持 反對

係,我個新玩法就係拎黎擋-,-完全無其他作為
回復 支持 反對

原帖由 〥逆天`而行′ 於 26-1-2008 10:17 發表

請問閤下假若玩體育亦是否全力?

同樣道理,因此若然全體的話,其實力到了後期命中低、攻低

有無see我say野=.=我果隻係help寵擋,又點會攻=.=完全牛頭唔答馬嘴
回復 支持 反對

原帖由 x仔仔x 於 26-1-2008 10:01 AM 發表
我都係玩地理,我係加全敏~~thx~~

我很好奇想知...全敏地理有何用?
回復 支持 反對

原帖由 tailkoo 於 27-1-2008 13:44 發表

有無see我say野=.=我果隻係help寵擋,又點會攻=.=完全牛頭唔答馬嘴

建議你重看我回覆內容,說人牛頭唔答馬嘴果個

你明白我想講咩再回覆,唔明就慢慢參透下
回復 支持 反對

地理好似好少人玩咁- -
玩左2個禮拜都唔知有冇同過10個地理一組
回復 支持 反對

其實每個系都有本身嫁資質,,,
好似歷史加智最大,,,其次敏效果最大,,
pe加攻最大效果體其次
地理體,,之後攻
醫生敏之後體
就好似你地d寵甘,,,
加上每個系一開始都有基本數值,,,
基本上最高果2樣就係發展力最強果2樣,,,
全體地理不失為好玩法,,,
但係武器方面要沖勁d,,補番不足,,寵緊係要高攻,,,
打王,,,有個超強理挑釁左隻王,,,,仲怕咩= =?
甘死啦,,全敏地理,,一下閃唔到咪掰掰- -??甘咪即係豆腐仔= =??
同歷史/魔攻怪打閃避率1萬都好都係閃個屁,,,全敏一下掰掰= =
樓主你呢個唔偽咩新玩法,,係地理傳統玩法
戈d咩全敏就係笑lun死,,,閃閃閃,,魔攻閃屁,,,物攻比你閃佢10下呢,,你全敏打佢r痕?
佢打你1下就=,="""
全體地理,,打人都係r痕,,憑地加萬守+幾廿%防,,當佢加30%呢,,,本身1000防變1300防
打到你mo mp 佢仲有大把hp同你玩-3-萬守又可以打人,,我比盡你pe打佢300呢
佢打你200,,,邊個hp多呢,,?全敏收皮
p.s 全敏= 打怪打人幫手r痕,,頂怪頂人一下死人

咁當然~3體2力~4體1力都係唔錯玩法

回復 支持 反對

我依家地理玩到43’’隻揪仲好揪過5xpe,,佢地打我唔入,,我雖然打佢少少''
不過最後佢都俾我殺xd'' [自己入左8粒龍牙;P ]
回復 支持 反對

咁我個地理咪死得人多 我+魔敏喎@@
回復 支持 反對

得個頂得,一d攻都無
邊個組你呀~
回復 支持 反對