打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手n個問題

原帖由 卡_樺依=] 於 26-1-2008 17:42 發表
其實玩魔獸真係要好似上幾樓咁講
要個個職玩到20lv到先知好冇玩
不過我都比d心得你啦︿︿
升lv首選一定係獵人同暗牧,惡魔都可以
pvp方面就術士,小d,賊等等啦
副本方面,其實任何一職係魔獸都有一 ...

但係牧係開頭幾難升下
但係你睇下天賦個個板有講點易升d
if你想玩暗牧你可以去睇下
不過賊真係通街都係=口=""
不過最緊要係你覺得邊隻岩玩=.="
回復 支持 反對

原帖由 61087815 於 26-1-2008 14:31 發表

咁你米玩獵人囉
去副本等死啦
你同姚明比? 係個身高都收皮啦
嘈嘈嘈  玩啦你.去到70悶死你呀 .遲早有一日你哭住話哂錢

我幾時有講我同姚明比?!copy比我睇下
嘈?!係你入黎嘈咋
悶死我又點?!關你咩事
我鍾意曬錢呀又如何?!

唔該曬各位
回復 支持 反對

1 - D點幾錢.150點,,30日,,90日 [仲有冇嫁?]
150=38$
300=75$
月卡=113$
季卡....唔記得= =

2 - 有咩伺服器嫁?!我上網見到有分咩PVP,,PVE,,RP
     有咩分別..你地玩邊個嫁?!
pvp就係~你係野外見到敵對陣營既人可以打佢...
pve就算你去到野外見到敵對陣營既人都沒得打~
rp味玩過=3="
本人係玩pvp ser

3 - PVP邊隻好..獵人..盜賊..牧師
獵人同盜賊升lv快,
2隻pvp都勁,差在你有沒技術...

4 - 上面三隻邊隻好用邊族好 ?
獵人-部落多數人用血精or食人妖
        -聯盟多數人用夜精
盜賊-部落多數人用不死族or血精
        -聯盟多數人用夜精
牧師-部落多數人用不死族or血精
        -聯盟多數人用人類or德來尼

5 - 副本咩黎.上網D人話好多人唔組盜賊?!
副本就好似一個地下城~
比你同組隊同隊友一齊落副本打任~升lv
副本怪同boss會跌d勁裝
都唔會唔組盜賊咁衰既...
不過最好就係入個公會/一班朋友一齊玩
咁一定有人組你~

6 - 好多人用盜賊嫁??
每個職業都好多人用下~_~"

7 - 你地玩咩SER
本人=寒冰王冠

8 - D錢係咪好難搵嫁同係咪好難升?!
唔係嫁...
呢隻game升lv最緊要係解任務>拎經驗>升lv
所以都唔算太辛苦~
錢方面可以學專業技能去賺,
採礦<幾好賺...40幾lv既時間採一組礦去拍賣埸賣都有10g

回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

我想你有點錯了...
第一獵人-部落多數人用血精or食人妖(血精獵我不太同意,獸人比較好)
        -聯盟多數人用夜精(仲有矮人)
盜賊-部落多數人用不死族or血精(食人妖吧血精做賊不好,我認為血精只是做施法者,因為食人妖有狂暴)
        -聯盟多數人用夜精(仲有人類,剛更新了種族特長+1%致命一撃)
牧師-部落多數人用不死族or血精
        -聯盟多數人用人類or德來尼
回復 支持 反對