查看: 2668|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各位對各職最高lv ge人有咩睇法/感覺?

唔知大家對各職最高lv ge人有咩睇法/感覺?

等我講講先~~

阿永,應該lv80左,係全ser最高lv ge人同戰,超越掛戰一名。不過係人渣一個,成日呃人ac(本人亦比佢呃過),sell ac之後就用id no向alta拎返個ac係佢同曲奇仔(某團ge人都係)常用呃人$ge技倆。有時扮fd,呃人野(有人因此比佢呃左黃金草),不過好唔明點解仲有人企係佢o個邊。

沙羅,最高lv弓手,仲有玩o個陣係永老婆,不過而家已經冇咩玩,人冇咩野,同永一齊掛上來。

至於賊,本人唔清楚而家邊個係最高,之前係小冰紅,而家可能係鳴呀(唔知係唔係咁打),2個都係好人。

sammy,最高lv仙師,已經冇玩,係天劍老婆,之前人人話天劍係軟飯王,相信佢對天劍唔錯。

Monk,最高lv幻師,仲有玩,不過升得唔快,人唔錯ge,傳聞係掛出o黎ge。

晴月,係少有神奈仲有升ge人,79lv,最高lv ec&魔職,奇就奇在佢仲係一隻2階牛,唔知佢點升。d人話佢成日係塔,唔知做咩,但係又升到,傳聞係佢老公(葉月)唔升幫佢沖lv。人就冇咩野,都肯幫人ge。

本人並非想引起罵戰,只係本人ge睇法,如果有咩唔岩可以鬧我(但係我唔會有咩反駁),我冇咩所謂。
有咩請發表,謝謝!
回復

警告 : 此帖子內容很容易引起罵戰 , 請小心言詞!
回復 支持 反對

有我份 =v= haha

百日唔洗咁緊張,相信樓主預左比人鬧的了
而且只係佢ga感覺o黎o者
回復 支持 反對

......宜家盜吾系我最高.我玩緊第二game.ac借比人升.如果再玩返追返高lv人仕-.-...希望有d大團某部份人仕(由其系密gm捉我個d.或厄人ac個d我有晒對話記錄).其中涉及某大團有d高lv人仕(吾指邊個.只系吾想貼上來. 請自重吾好逼我公布你地d對話.

回復 支持 反對

晴晴同m仔,冰紅都非常好人a_a~~

弓同法應該夜血果幾個好快會追過架喇

永..唔多想講佢- -~
人品唔掂
回復 支持 反對

多謝鬼鬼讚賞 @V@

永,我都唔想多講了 (要講可能要幾千字都講唔晒)
回復 支持 反對

咁開心,雖然我唔係高lv,都出到名bo, 哇哈哈
回復 支持 反對

原帖由 oO冰紅Oo 於 18-3-2008 12:14 發表
......宜家盜吾系我最高.我玩緊第二game.ac借比人升.如果再玩返追返高lv人仕-.-...希望有d大團某部份人仕(由其系密gm捉我個d.或厄人ac個d我有晒對話記錄).其中涉及某大團有d高lv人仕(吾指邊個.只系吾想貼上來. 請自重 ...

雞 我完全理解你講緊咩
不過我地團人應該無甘笨= =
同埋4月頭幫我升早上
回復 支持 反對

沙羅唔係掛的= =
佢手升ge= =
回復 支持 反對

相信你真係冇見過沙羅掛
我就見過佢係樹靈、草原、奇地、長谷掛
回復 支持 反對