樓主: hkopenc045507
打印 上一主題 下一主題
收起左側

《Nakuz第三屆信長比賽》D組分組名單&D組討論區(組別負責人- 本帖樓主)

關閉 [複製鏈接]
依家4:20 分 ..剛剛打完
比賽日期:5月4日
比賽時間:下午4:20  寵物小精靈 VS creative

話就話係同佢地打..
佢地d人名都唔同post果張貼既
我地打到一半~冇諗諗下冇必要打落去
個車哩龜變左哩龜
個小刺蛋又多左粒點
我有相架~
仲有講粗口...唉...想玩場信長場...比人小
佢地真係好冇品囉
http://www.sendspace.com/delete/kgszpb/rl66p
回復 支持 反對

原帖由 keyhing1234 於 4-5-2008 16:40 發表
依家4:20 分 ..剛剛打完
比賽日期:5月4日
比賽時間:下午4:20  寵物小精靈 VS creative

話就話係同佢地打..
佢地d人名都唔同post果張貼既
我地打到一半~冇諗諗下冇必要打落去
個車哩龜變左哩龜
個小刺蛋又多 ...

首先..人名..係開波之前我已經post左上黎
加上妳睇返上一頁
小刺蛋不嬲都有粒.
仲有粗口..我地都係 叫 白吃 <--呢d
呢d都算粗口?
加上..妳地做過d乜
自己心中有數啦
第1場..搶吾到阿市
未行到$750 就話lag
第2場..比妳地開
仲要1開波 因為第1場妳地搶吾到阿市..就有1個人無出英
仲比左時間妳地傾!
跟住我地呢面5個都lag..卡..成日彈等候主機..
仲有
第3場..妳地叫返我地開?
甘第1場又話lag又話乜?
直到開左波都無人講
到左中期先話lag?有無說服力?
講無品?
妳地會有品?
打打下走晒場!

洗吾洗我補返上次MSN約左好耐之前打..
我準時ADD妳隊長..妳地隊長完全吾應機!!
我地成team網吧等左妳地成日!!
到左今日..無拉拉約我2點打
okok...好...諗住客氣d
點知2點又吹到3點!!
我地3點吾得閒..甘咪同佢約3點半
ok ..3:17分..我地整完d野..開得..入場
入到去..係甘比對面吹快d快d
我真係頂吾順...

我補返rp
第1場:佢地搶吾到阿市 即rp
http://www.sendspace.com/file/3ouwhj
第2場:我地呢面 5個 lag到傻 一傻..
http://www.sendspace.com/file/c7wsyt

講真?妳地甘既實力..就算比妳贏到我呢關
吾通妳地下下用呢d戰術咩
博人粗口..搞lag..?

好..妳話會考忙..我吾怪妳..
輸左上黎發脾四..仲有第一場屈我地Mh
我都吾知妳地點樣打比賽?

算了..
請版主自己睇吧..

補充: 啫哩龜 個名無改過
只係入場顯示有問題
因為個啫字吾係正規字
顯示吾到..
如果版主想証實呢個ac係咪甘既
pm我 我比密碼妳試!

樓上個網址失效...請另補圖片

回復 支持 反對

小刺蛋果到邊到有粒點阿~難道我地5個人都盲的?
仲有我邊到有話你講白吃係粗口姐?
我有相架~自己dl黎睇下啦~
仲有...我地遲遲都唔挑...我有理由架bor
仲有~第一場我地真係lag先re~唔係咩搶唔到阿市
我地開你地又話lag?你冇野阿??當時我村上同百地傾住電話玩既~我同佢都冇lag
唉~算啦~比番你地開...我地又咪lag...膠
我有講架~睇replay阿~我有講話lag架..
回復 支持 反對

原帖由 keyhing1234 於 5-5-2008 14:03 發表
小刺蛋果到邊到有粒點阿~難道我地5個人都盲的?
仲有我邊到有話你講白吃係粗口姐?
我有相架~自己dl黎睇下啦~
仲有...我地遲遲都唔挑...我有理由架bor
仲有~第一場我地真係lag先re~唔係咩搶唔到阿市
我地開你地又 ...

正選隊員論壇帳號- 小刺蛋
-(KYO阿薩斯帳號- 留空 )
-(KYO伊力丹帳號- 留空 )
-(vLan帳號- 小刺蛋. )
回復 支持 反對

OK~U WIN
WE LOST
回復 支持 反對