查看: 1794|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

5倍血的走鬼村 肥象多血到爆!!!!!

理場走鬼...  我地個個睇8p唔打就係咁幫佢加血...點知輸左-.- 肥象好勁..

第一張圖加血-.-  3倍..  加2倍血圖冇影到24-.-

檸茶..勁多血.. 1千6m血...

鬼車....多血多到.....你數都數唔哂..

弩炮...同象一樣勁多血-.-

肥象血..出場@v@

肥象踩死哂我d吉兵.有血都冇用

肥象就死@@

殺到入黎...吉兵死哂..

今次貼左8張圖-,- 理次冇人教  自己貼xD  希望下次我會再貼多d ^^[[onion_10]]

理場.. 我d塔1粒鐘35分  唔算差..再加上 4p的弓兵入哂塔-.-知唔知佢點解死!!? 佢用喚神者入船 之後就會輸 咁就死左...
圓來條d塔真係好勁 唔好睇小-,- 8支弓箭.... -.-不過守到 1粒鐘40分輸左-.-
理場d王勁高血...真係無奈-,- 檸茶(哈仔兵)都咁高血  頂到既人一定神手-.-

如有看不明請回~!!!

你的回復 是我的動力來源xD"

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
亂世之奸雄 + 8

查看全部評分

回復

隻鬼幾廢都輸喇你地[[yoyo_192]]
回復 支持 反對

不要咁講
知唔知點解我用條-.-
因為我見過Giroro~.~用韓塔d塔多弓箭我就試下用條xD
佢用韓塔試過ko2架鬼車 果陣鬼車得返8m幾血最後比我用不弓ko埋 [[onion_40]] [[onion_40]]
回復 支持 反對

隻鬼真係好廢-.-'  我都係到...隻鬼真係好廢xd   

最衰我有野做-.-'唔係爆埋佢車xd...

不過- -幾廢ge鬼用隻最多血果隻王都清哂場- -仲要130出"
回復 支持 反對

= =''我係Q呀銘Q
隻鬼真係好廢...
淨係攻5p都用左1粒鐘
如果我地唔幫佢加血佢都冇得贏...
最勁個隻王好似1百6十萬血
回復 支持 反對

點只160m

1千6m牙

平時果d王最多血都400m-.-"

眼大xd
回復 支持 反對

條塔好勁-.-  又多箭(要有兵有塔先勁-.-xD)  2隻2百40m血既肥龜都比我kill左
回復 支持 反對

條塔勁條x
多出黎既箭=1攻
勁屁
回復 支持 反對

下[[onion_66]] [[onion_27]]  暈啦...[[onion_67]]
咩條數咁計嫁咩=.=  仲睇佢咁多箭tim-.-  姐係d塔 多d弓箭  多d黎既都係1攻= =?[[onion_17]]
回復 支持 反對

例如座塔係100攻..7+100(4)
唔好誤會係7+100再x4....多左果4支好似係塔本身既攻...7攻..<--上面果位話1攻...我唔肯定@_@

回復 支持 反對