查看: 4529|回復: 43
打印 上一主題 下一主題
收起左側

睇左會令你"o"既走鬼圖(加了圖)

我相信大家睇走鬼圖一定睇唔小!!
但係我理次影既是會你令"o"的  
理場守一個比海細既地方[沙地] 果到e經小位-.-仲要4個人守-.-  4個人 係咁掘金呀 掘呀掘呀掘!!掘到冇哂-.-最後得返勁小資源[沙地果邊] xD 木係我伐-.- xD
加圖出車果到
係咪好好笑-.-  果鬼咁都輸-.-  "圓"來隻國王都好有用大家唔好睇小佢-.-
我睇完之後都"o"左 xDD
希望大家睇左會"o"[[yoyo_191]]

條進化為4p條 xD

1p   d塔-.-

8p成堆王 係到草...我e為佢唔打-.-

8p火炮部隊-.-  開火!!

1p又比收道又比1.5倍血-.-  

我係到玩野xD  本身有好多-.-  不過比8P打爆哂.. 3P都係 哇卡卡

3P兵-.-2M血..

3P唔怕死兵-.- 一小隊沖去打8P火炮 好勇敢 Xd=]''

6p無野做幫我收塔圖(1)  [6p係咁叫我影佢-.-]

6p幫我收塔圖(2)  [6p係咁叫我影佢-.-]

6p幫我收塔圖(3)  [6p係咁叫我影佢-.-]

我地d王入哂塔 就算8p入左黎再1坐1坐咁打先得  好玩野呀xD

8p打完6p 用火炮打我地-.-

3p又係唔怕打-.-  打弩炮-.-

8p哈仔兵多血-.- 行沙地邊位入...  比佢入左.. 但係有3p唔驚!! xD

哈仔兵就死@@

6p死左王-.- 但d村仲係我個塔到-.-

神奇圖一張!!!!!  象死仲有血!!!

3p兵仔大逃亡-.-

車車殺到-.- 打我d弓...

10秒死哂(我d長弓)-.-

冇哂金@v@

車車打死左1p王= = (後果...我地都死!!)

勁小資的圖...

[加圖Xd]條條令圖@V@  睇下隻條進化成返條哇卡卡  1p塔下有隻飛鷹 xD

[加圖xD]1:59:30 出左車 車車入左黎-.- e為輸梗 點知@v@  圖(1)

[加圖xD]1:59:30 出左車 車車入左黎-.- e為輸梗 點知@v@  圖(2)

[加圖xD]1:59:30 出左車 車車入左黎-.- e為輸梗 點知@v@ 羸左^_^  圖(3)

大家睇完圖 回帖呀xD
加埋28張圖-.-

你的回復,是我的動力來源!!

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
亂世之奸雄 + 15 流程

查看全部評分

回復

d塔幾得意...........
回復 支持 反對

講真又未至於令我o咀 ...
回復 支持 反對

格格仔-.- xD 我個人認為[[yoyo_039]]
回復 支持 反對

XD  d塔諗住起多d點知冇位-.-   下次隻王入隻好d ge塔-.-'   

唔係又爆過
回復 支持 反對

咁多圖都冇令你"o"? 我貼得好辛苦嫁-.-xD[[yoyo_055]]   O賣吉[[yoyo_053]]

下次要貼D再勁D[[yoyo_028]]

希望下次你地會"O"[[yoyo_027]] [[yoyo_027]]  [[yoyo_004]] [[yoyo_004]]
回復 支持 反對

正常黎睇,做村既唔多會輸波...
回復 支持 反對

1p王唔死 我地唔會輸-.-

我會加圖 xD 回夠5次 加一張圖 Xd=]''

我加左好多圖 /.\

你的回帖,是我的動力來源[[yoyo_026]] [[yoyo_026]]

回復 支持 反對

@@嘩 次次玩3個人都好big 你仲4個
真係幾o 咁多王
d資都有冇既一日...
回復 支持 反對

要善用地方 先有這樣的結果 xD
回復 支持 反對