打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 毒龍玩外功好定內功?

19力7潛易升到爆 只要頭手衫鞋劍+9就好勁
毒用來消佢藥ga回血
主pk用連擊技就夠晒打
回復 支持 反對

到而家真係有d後悔點左19潛7力!可能19力7潛更好!因為d裝要加潛簡值好易搵=0="
ec雖然冇再玩!但係ec對住毒龍同風雲e兩個小血ge門係有d黑住黎打!pk係咪有5秒去到第2秒時按天星之後一load完果2秒就會出左天星之後石化對手!毒龍同風雲因為少血!所以好多石化未完就死左!不過毒龍如果有法去到4000血上(50lv左右)就有機會可以係石化完都未死就有得打!
回復 支持 反對

e家石化果招唔係去到攻擊mo效化咩?
未開始毒可先忍 咁就唔g佢去jo邊.....
回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

毒招隱一中範圍技即刻出黎!石化係石化後唔可再攻擊原本再扣血的狀態則唔會停!係咁簡得!唔信自己試下!e個我已經開兩個ac證明過得ge!
回復 支持 反對

原帖由 乂雪吹風 於 30-10-2008 19:16 發表
到而家真係有d後悔點左19潛7力!可能19力7潛更好!因為d裝要加潛簡值好易搵=0="
ec雖然冇再玩!但係ec對住毒龍同風雲e兩個小血ge門係有d黑住黎打!pk係咪有5秒去到第2秒時按天星之後一load完果2秒就會出左天星之後石化對 ...

即是咁樣加點好廢??
點加比較好?
回復 支持 反對

開pvp 毒一定要忍完企o係到?
毒打pvp最好係先忍 等大忍回好 先做野 唔係ga 最小回到仲有20秒先開始做野
難道你唔g我去jo邊到 你招範會打中我 你打唔中你就mo機會出招打到我現身
咁ec比刑天更難打到中毒現身la

如果要勁又有錢上+9裝就加19力7潛吧
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

先生, 你好似玩毒龍好勁咁?
可唔可以教教我呢?
因為我都係想知
外功毒龍升lv快
內功毒龍pk勁
係真??
升lv快又唔見得pk廢
pk勁都唔見得升lv慢= =''

我個人一個月比得起100蚊以下
一般50蚊啦

咁我玩咩架?
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

先生......我地講ge pk好似係講緊和平ser申請先p得果d!你講得pvp就冇野講喇!咁講pvp跟本忍型都唔洗tim!只係暈先就贏喇!如果係和平果d pk一地要係一定範圍,所以唔難打中!
回埋上面果位,1個月50$唔算多其實冇咩用,不如存一堆錢買點整裝比較好!
回復 支持 反對

我都係玩毒龍的...之前玩外龍...19力7潛...覺得打形天還可以..但打風雲/ec呢d就唔得..招邪龍完全扣佢唔多...所以轉玩左內龍..19氣7體..打形天/風雲/ec好得...暈左出降龍..之後封內/混亂..用-化勁..邪龍..吸血....之後再混亂/封內..唔死的暈多次[因為夠30秒]再打...仲唔死就係你問題= =...ps:唔包人地爆大=.=
回復 支持 反對

原帖由 乂雪吹風 於 3-11-2008 20:28 發表
先生......我地講ge pk好似係講緊和平ser申請先p得果d!你講得pvp就冇野講喇!咁講pvp跟本忍型都唔洗tim!只係暈先就贏喇!如果係和平果d pk一地要係一定範圍,所以唔難打中!
回埋上面果位,1個月50$唔算多其實冇咩用,不如 ...

舉例姐,你話我一百蚊都得= =''
我意思平均幾錢咁解,你明吧?
存幾多買幾多點架?

回上- -
乜外毒咁廢??
回復 支持 反對