查看: 10988|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

evo5分尾帝,破紀錄?

其他圖送既

評分

參與人數 1樂點 +17 收起 理由
亂世之奸雄 + 17

查看全部評分

回復

絕對破唔到~不過真係好快~_~ 我之前最多都係2@4 試過5分幾~因為隊友唔上城比埋100石我a_a~~~仲有ffa 5分幾帝 我之前都有個fd試過啦~呢d野好睇 天時地利同人和~首先要食得嬴對家同埋你9成都係上馬啦~之後係咪仲有2家文兵果時就去你果度打~多數一個遲出之後一個黎左令外果個又黎~ 我個fd就係咁~
仲有第一張好q型= =點做到架.....係識丫定lag下lag下先得= = 神
回復 支持 反對

絕對破唔到~不過真係好快~_~ 我之前最多都係2@4 試過5分幾~因為隊友唔上城比埋100石我a_a~~~仲有ffa 5分幾帝 我之前都有個fd試過啦~呢d野好睇 天時地利同人和~首先要食得嬴對家同埋你9成都係上馬啦~之後係咪仲有2家 ...
『Nakuz』~神 發表於 13-2-2009 11:30

5分59帝係ffa,上馬上駱上拜,駱打2lv同食騎馬弓

至於第一張,係要河邊z加lag先有機會做到
回復 支持 反對

我ffa最快6:0x帝,唔夠你快......
2@4就做過n次
回復 支持 反對

第2張同第3張圖很有趣味性,冇人發覺嗎
第2張圖果場2@4,果支塔打到7p不列羅爆kill死都未殺到

第3張圖盾射既玩法大家2@4朋友要好好學習,果3個炸仲好sm
封住唔出得門,一出即炸
最尾果張圖係唔好激嬲陞陞,夾死我隊友既1,2p係要爆kill陪葬的
回復 支持 反對

5分59帝係ffa,上馬上駱上拜,駱打2lv同食騎馬弓

至於第一張,係要河邊z加lag先有機會做到
singstarwing 發表於 13-2-2009 16:38

...要幾lag先得=  =~我lag果時都試過卡入4個兵位到~你果張入q左1x隻兵位~_~lag爆我估~4分城都可以5分帝~_~ 勁!!!第3張同第5張有咩特別...?第3張講真你用哂d bomo都打得入佢啦= =企係出面冇咩用~_~  不過bomo果張好..屈機..撞死左幾多個~_~留咁多隻雖然好屈姐但係比人偷打就會冇左3-4隻~_~ 10隻都一定夠打爆人地6lv兵啦~_~留咁多 成吉都死硬..
回復 支持 反對

第2張同第3張圖很有趣味性,冇人發覺嗎
第2張圖果場2@4,果支塔打到7p不列羅爆kill死都未殺到

第3張圖盾射既玩法大家[email=2@4]2@4[/email]朋友要好好學習,果3個炸仲好sm
封住唔出得門,一出即炸

最尾果張圖係唔好激嬲陞陞,夾死我隊友既1,2p係要爆kill陪葬的
singstarwing 發表於 13-2-2009 19:41

人地可以手控用主塔射炸架嘛..
回復 支持 反對

人地可以手控用主塔射炸架嘛..
無.話可說 發表於 14-2-2009 15:27

42塔攻牙haa
post第8幅圖係因為果鋪係5分帝完殺哂全場贏埋
回復 支持 反對

5分帝有咩咁勁- -?
回復 支持 反對

5分帝有咩咁勁- -?
pk476 發表於 16-2-2009 14:53

金剛你ffa做俾我睇,即刻震奸雄加你分
回復 支持 反對