打印 上一主題 下一主題
收起左側

WELL...E排玩4V4..

依d野開post做乜??好威嫁?
回復 支持 反對

馴獸魔 發表於 17-3-2009 19:57

樓上果位好串= = 做咩要用個嫁字~都唔順口... 就咁好威或者好威咩都順口好多~中文程度太低啦你@_@
一定要威先開得post? 咩理論?.?
咁你回黎做乜~好威咩?
回復 支持 反對

馴獸魔 發表於 17-3-2009 19:57

我為乜要解釋?我冇自由開?你有病?
照你既邏輯,你回post做乜?好威?
這種招數落伍了十年啦同學
回復 支持 反對

我為乜要解釋?我冇自由開?你有病?
照你既邏輯,你回post做乜?好威?
這種招數落伍了十年啦同學
~七夜志貴~ 發表於 17-3-2009 21:28

招數?有病?

我表達意見都唔中2?

咁你下次講明:支持才入~

~咁我咪唔入囉@_@"
回復 支持 反對

樓上果位好串= = 做咩要用個嫁字~都唔順口... 就咁好威或者好威咩都順口好多~中文程度太低啦你@_@
一定要威先開得post? 咩理論?.?
咁你回黎做乜~好威咩? ...
123poiasdmnb 發表於 17-3-2009 20:46

順唔順口影響到你回應?

中文程度低係我唔好/ . \"    不過我唔覺你”就咁好威或者好威咩都順口好多“會表現到你中文水平高囉~

------------
都係果句 表達意見~~ 你地有本事咪唔好比其他人表達意見囉@@小圈子們
回復 支持 反對

順唔順口影響到你回應?

中文程度低係我唔好/ . \"    不過我唔覺你”就咁好威或者好威咩都順口好多“會表現到你中文水平高囉~

------------
都係果句 表達意見~~ 你地有本事咪唔好比其他人表達意見囉@@小圈子們 ...
馴獸魔 發表於 17-3-2009 22:48

你唔只中文程度低連理解能力都.....
順唔順口影響唔到我回唔回應
我既回應係想問下你係咪一定要威先可以開post呢個論點..如果你真係覺得要威先可以開post!!我相信你多數都係因為覺得自己咁既態度同語氣黎回應人地個post好威你先回!!!同埋我從來冇話過自己中文水平高~不過一定比你好~起碼我唔會話人好威嫁呢d引人笑既說話~仲有我都係表達我對呢種低智力冇文化既人既意見~冇人有權阻止你表達意見~同埋冇人講過唔比你表達意見!!!仲有咩叫小圈子們~我本人完來唔識樓主so冇咩必要要幫佢講好說話!!!
我玩evo都見過你~興丫嗎~_~袋錢入你袋丫!!!做人唔洗咁串!太串有咩用!扮威扮黎又點~網絡世界威又代表d咩?代表到你真人威?
回復 支持 反對

表達意見...如果在11L你有表達過意見,那兩個問題就只能分別是設問和反問
假若如此,你想表達的意見,可以向板主表達,叫他不讓我發帖
如果是疑問句,很可惜地你沒表達過任何意見,並且我在13L已用反問和設問形式回答你的疑問
回復 支持 反對

都係一群自大的人@_@"

7夜 你開post都係想我講:好啦~~好勁啊你@_@
                            送kill都可以送得咁神~
                            我依家先見識到你送kill咁勁~
                            點做到嫁?可以教我?
                           我又學到野啦""""

------------------------------
等陣持相反意見 你地班人又唔開心啦@_@

-------------------------

回123poiasdmnb : 你中文ce拎咩嫁? 話我知好冇?
             我p1 3等, p2 5星,  p3 4等, p4 4等, p5 3等
唔知閣下成績如何?????????????

你唔只中文程度低連理解能力都.....
順唔順口影響唔到我回唔回應
我既回應係想問下你係咪一定要威先可以開post呢個論點..如果你真係覺得要威先可以開post!!我相信你多數都係因為覺得自己咁既態度同語氣黎回應人地個post好威你先回!!!同埋我從來冇話過自己中文水平高~不過一定比你好~起碼我唔會話人好威嫁呢d引人笑既說話~仲有我都係表達我對呢種低智力冇文化既人既意見~冇人有權阻止你表達意見~同埋冇人講過唔比你表達意見!!!仲有咩叫小圈子們~我本人完來唔識樓主so冇咩必要要幫佢講好說話!!!
我玩evo都見過你~興丫嗎~_~袋錢入你袋丫!!!做人唔洗咁串!太串有咩用!扮威扮黎又點~網絡世界威又代表d咩?代表到你真人威?
                                                                                                                       」

1.唔覺得你d廢話有咩可以袋錢入袋

2.你點知你中文水平好過我? 同埋 {好威嫁} 依3個字有咩問題??你想我要符合到你既中文水平?
   我都睇唔明咩叫「因為覺得自己咁既態度同語氣黎回應人地個post好威你先回」依句,
  點解用「自己咁既」.....唔怪雞?

3.我中文水平低都睇得出依個詞 --->完來 “

4.串唔串又關你事@@? 你想個個好似你心目中既世界人物咁?

扮威扮黎又點<--------so sorry ~扮威果個係樓主~

網絡世界威又代表d咩?代表到你真人威? <---同上
回復 支持 反對

OK,這麼唯心的言論我沒什麼好駁的,你說是就是吧
回復 支持 反對

o ~~原來要咁講你先冇野駁  咁你下次開post我識做嫁啦~

好勁~好神  <---依d走唔甩~
回復 支持 反對