打印 上一主題 下一主題
收起左側

惡靈 開秘技

關閉 [複製鏈接]

我覺得咁樣對8p絕對唔公平...
而且同改檔冇乜大分別...
15分發射核彈..
17分萬幾血加萬幾攻...

124.244.57.233
樂古名稱:惡堡

http://www.filexoom.com/showfile-9233/__32178;__36039;__26009;.jpg
回復

開得秘技就有個tick嫁啦.咁你地睇唔到就...
回復 支持 反對

我睇到...但係佢仲唔改....凸
回復 支持 反對

哂鬼氣啦=.=我開秘技果陣= =已經有人話 〝開秘技??〞
當時樓主好明顯在 〝知道我開秘技既程況〞下 開始..
而且當時樓主沒有叫我 唔開秘技,反而叫我開始game
根本一開始game,樓主(8p)即打ageis <---打錯左秘技,結果比我看到

所以樓主好明顯知道我開左秘技,而且想玩秘技

最尾,樓主發覺做鬼要秘技無咩用,根住條氣又唔順
又話要上黎樂古貼我

上樂古屈我,咁又何苦呢?

總括而言:我是在1-8p全陪人知情 的情況下開秘技
而家唔係陰人睇唔到開秘技
因為間唔中一兩場開秘技,都幾有樂趣^_<

玩姐ma,打機姐ma,無謂搞到大家唔開心
我希望你報復心唔好咁重,因為你根本開始果陣,知我開秘技,你根本無阻止,你仲叫我14
你自己原來就想用秘技屈死1-6p
不過後尾發覺無用姐= =

開秘技同改檔 無乜大分別@@?你唔好屈得就屈wo= =
見仁見智啦!你可以唱我,不過我肯家唔係無品1p
我唔會亂踢人,就算我同2-5p罵交,我都唔會亂踢佢地
就算人地超lag,我都唔會踢人,因為lag係人地唔想

我做1p,踢人原因只有一個,果條友全心破壞...

講多無謂,你咪唱我囉,我有無品,入我場既人都知嫁啦
見仁見智啦!
盡在不言中啦...
回復 支持 反對

我唔係好覺囉...
未入場果陣...2p見到有秘技...
跟住入左game入面...
佢唔夠3分鍾就比你踢左囉...
係...見仁見智...你唔係一個有品既1p...
你開秘技唔岩在先...仲要扮晒冇罪咁...
你自己檢討下先囉...
玩一場屈鬼既捉捉...你做過比人咁屈既知味未?
自己玩人梗係開心啦...比人玩返你會點?
回復 支持 反對