打印 上一主題 下一主題
收起左側

波斯王肥影囉到屠龍cue化身屠龍leong大戰秋水

肥影,,請求賜予我屠龍神cue
如得所求  永感大德
回復 支持 反對

嘩 睇完場save
跟本唔係咩野七重天
八重天先岩!!
回復 支持 反對

肥影,,請求賜予我屠龍神cue
如得所求  永感大德
回復 支持 反對

影爺既實力,應該去到無限重天既境界.....起的馬房同田一樣多....可惜...香港無高手頂到八重天以上既實力....搞到我地無正save睇....有無辦法聯絡daut同chris比影sm.....香港再容不下影...衝出世界...才是影的道路..大家一齊支持下屠龍leong好唔好!!??
回復 支持 反對

大家如果想睇屠龍cue法打nakuz....就一齊留言....過一千....影會親身拍video製光碟再加親筆簽名送比各大支持姐....仲有一隻迷李版屠龍mouse...加倚天keyboard一個....由於屠龍cue法唔可以隨便傳比無天份既aoc玩家...但偉大既影唔想此cue法失傳....所以決定....收入室弟子兩個....亦講明...只要學得佢一半真傳...己經可以同nakuz打成平手...大家想知自己有無天份上aoc既頂峰位置,就快d拜師....影亦說...bean的三十分鐘四十遊...並唔特別...只要學到佢既屠龍cue法同埋倚天心法...就可以輕易sm.....唔好再睇,快d拜師~
回復 支持 反對

大家如果想睇屠龍cue法打nakuz....就一齊留言....過一千....影會親身拍video製光碟再加親筆簽名送比各大支持姐....仲有一隻迷李版屠龍mouse...加倚天keyboard一個....由於屠龍cue法唔可以隨便傳比無天份既aoc玩家... ...
patrickai 發表於 16-4-2009 16:38

閣下文筆絕對同金庸有得揮
請留下小影影MSN及近照連同個人履歷 我想即刻做入室弟子
回復 支持 反對

閣下文筆絕對同金庸有得揮
請留下小影影MSN及近照連同個人履歷 我想即刻做入室弟子
CkYan_ 發表於 16-4-2009 16:55
25仔你想背叛師門!?
回復 支持 反對

咁e個世上 倚天cue在哪?
回復 支持 反對

25仔你想背叛師門!?