打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手問題集中營(大量老手在此解答)

正解 樓上上喜歡可以浮彈20 到時不管bbq的判定多少 也能中
手雷想利用好都係講經驗 你p得多就識 方法就係按下 在身邊掉下 使靠近的對手中招 打遠的按前/不用按 空中就按上 看準時機是重點 p多d你就識了
還有 你漫遊 ...
olewiso 發表於 22-8-2009 00:16

又咁得閒同果個人癲a_a
回復 支持 反對

淵渟嶽峙,漫遊仍有許多技能/連技等待你發掘。漫遊比驅魔攻擊更快速,又有掃地功能,相信您會很享受玩漫遊的樂趣
回復 支持 反對

漫遊淫蕩啊
回復 支持 反對

漫遊淫蕩啊
[H]hk211hk 發表於 22-8-2009 00:54

華麗大槍淫d
「送上舊的 유타로AK Season2 Combo Movie
不知港人們能連nico不7 H( n* d9 Z! G8 i( _( E, G
http://www.nicovideo.jp/watch/sm4932093
( 」`4 v+ H. F; W; E
回復 支持 反對

又咁得閒同果個人癲a_a
dnf-_- 發表於 22-8-2009 00:25

對你這種對人不對事的態度還真沒甚麼好說的, 我只好一笑置之
回復 支持 反對

正解 樓上上喜歡可以浮彈20 到時不管bbq的判定多少 也能中
手雷想利用好都係講經驗 你p得多就識 方法就係按下 在身邊掉下 使靠近的對手中招 打遠的按前/不用按 空中就按上 看準時機是重點 p多d你就識了
還有 你漫遊 ...
olewiso 發表於 22-8-2009 00:16

多謝指教, 原來浮彈5+c是基本啊...

之前打槍手實在很少留意他們的打法, 只顧著追上他們 (驅魔要追槍手還真吃力)

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
battlesunx -5 連帖= =

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問下果d哥布林卡布有咩用???
同埋我點解我見人地成日好似有寵咁跟住佢??
回復 支持 反對

我想問下果d哥布林卡布有咩用???
同埋我點解我見人地成日好似有寵咁跟住佢??
我係鬼仔 發表於 22-8-2009 01:04

有關卡片己有人答左好多次. 真係好想版主扣再問的人的分- -
大家好-,-新手報到!!!!
我係絕剎/夕靜寧= =多多指教
我既目標係做到Guxxy咁勁既藍拳技術!!大家多多支持
a99cch 發表於 21-8-2009 16:17

你好\口/
我係GXmmy的手下敗將 希望到時pvp要讓我
回復 支持 反對

再答多次=v=
60級先用得的卡片
要60級先可以專職的附魔師=v=
可以將卡片的能力附上到裝備身上...
現在附魔系統沒開放~~~卡片留著就好~
回復 支持 反對

我想知道一D普通技能點用
精工,紡織,鍊金
雖然話係被動
咁應該點升呢and邊度升?
升左又有咩用?
還有些什麼XX骨,XX鐵片,XX皮革又有什麼用?
我還做了一些火焰石等等的東西,但又不知道怎樣用......-3-
請求解答一下......3Q
回復 支持 反對