打印 上一主題 下一主題
收起左側

如果有一日世界變成l4d咁......

關閉 [複製鏈接]
thx wusiukei888幫我打文!下隻開始
我以防萬一佢地再玩包剪鎚E個咁刺激的遊戲
我就同佢地講
"如果有人再玩d咁激ge野,我直接打開到門放哂d屍入來!!!"
"你估佢地唔會咬你咩"反叛的少女說
"我會化好妝同佢地一起咬到你個胸地陷"[[onion_28]]
之後佢地就十分安份守紀了
到第2天的早上
我地化哂妝出去找野食了
首先我地分頭到周圍的超級市場找食物同水
我和一個叫小肥的人去到白佳
佢的演技和我一樣出眾
so好順利地到達了
我地準備掃貨的時候
發現一個有個孕婦一樣的肚的女子
之後我地行前一些
小肥忽然大叫"哇!小甜甜呀[[onion_75]]
原來係一隻siptter-0-
隻小甜甜聽到= =
之後我地就扮哂野咁傾
"小甜甜好似係辮子路的一隻女鬼來架喎"我
"但有屍話係我地的女王來架喎"肥
隻甜甜走過來的時候
我地更識做戲了
"哇!我地的女王陛下呀orz"我
"咦!女王懷有龍裔呀"肥
"我有d想嘔呀"siptter
我兩個立該送佢到wc
當佢嘔完之後
成個馬桶唔見左-3-
之後我同甩用掃把鎖住wc對門
之後隨便拿食物走人!!
回到安全室了
我地拿的食物全都是和茄汁有關的食物-0-
食到大家反胃
經過這一日我地繼續這可憐的生活
下集待續......
回復 支持 反對

你地一開頭講到好似好勁咁,好有冒險精神,但係最尾都係坎家自盡,廢ge你地都!有d就話用近戰武器喎,仲話用槍tim,我驚你地un tiu 鬼命,跟本連把槍都嗱唔起,再唔係就走火,爆頭唔小心自盡啦!同埋我好同意樓上ge講法,點會人 ...
wusiukei888 發表於 25-1-2010 21:39

請留意,
我加多左一啲條件俾你地去想像,
唔好再話揸唔到槍喇,
當然你要照足現實咁我都唔會阻你嘅~
回復 支持 反對

我會用武士刀拯救世界....哈哈
回復 支持 反對

35# m4a1ak47awp

唔使多,做freedom就夠了
回復 支持 反對

我會用火油爆石油器投去d屍
回復 支持 反對

看我的降龍十八掌爆c= =
回復 支持 反對

可唔可以實際啲呀????
回復 支持 反對

我有"接近"無限嘅體力,
我會圍住個地球黎跑,等d屍追我唔到- -
回復 支持 反對

我有5個問題:
1.{d近戰武器k唔ko到d屍定比d屍ko}
2.{d槍邊到拿你去警局會唔會同d屍打下打下死左你去警局要時間架}
3.{d槍一定會冇彈同理我唸你一定會打電話help你如果d人help你你走唔走咁遠定用車走但係車會冇油架}
4.{冇咩可能有安全室你一定死}
5.{d屍唔同  L4D   d屍扣你唔會1hp1hp咁扣可能一野扣你5hp}
回復 支持 反對

我有5個問題:
1.{d近戰武器k唔ko到d屍定比d屍ko}
2.{d槍邊到拿你去警局會唔會同d屍打下打下死左你去警局要時間架}
3.{d槍一定會冇彈同理我唸你一定會打電話help你如果d人help你你走唔走咁遠定用車走但係車會冇油架}
...
a67ihj20030 發表於 30-1-2010 21:27

1.{叫得做武器你話殺唔殺到呀}
2.{咁你都唔會腦殘到淨係帶個人出街架嗎,仲有你唔識搵啲嘢旁吓身架?仲有一定要係警局先有槍嘅咩,知唔知咩叫槍店呀?}
3.{你又知啲槍一定冇彈,咁我諗係而家呢一刻呢個地球所有嘅槍都冇哂彈喇,仲有都話係l4d嘅世界,打電話唔係一個實際嘅方法,加埋你又知啲車一定冇哂油,你唔識去加油站搵油入架,最緊要你係點樣係求救嘅期間生存}
4.{乜你唔識搵啲民居/公寓/槍店/食店/超市入去避吓嘅咩,一定要係安全室架}
5.{咁我想問l4d啲屍係咪一吓扣你5hp呀?仲有你唔識治療自己架?}
總括黎講你嘅求生意志都幾底,
樣樣都覺得冇嘅,
同埋唔識去搵同補充,
仲有請你加返啲標點同改返你啲錯字先好再問啦,
我有啲睇唔明呀~
回復 支持 反對