打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 人類的耐力消耗

近排玩瑪奇好lag 我精靈射箭lag到連0射都做唔到 所以諗住玩下人類的近戰先 不過人類的耐力消耗好似係最高 玩人類的係唔係成日都會唔夠耐力?

既然用咁多耐力 點解又最多用人類呢
回復

人類是這遊戲最古老(咦?)的種族
最多人用也是正常吧...
==============
看你怎用吧...沒有說耐力誰多誰不多
只是玩上去就一定要帶耐水...吧
回復 支持 反對

又唔會 除jo反擊 大部分技能都係升高了才消耗多耐的
重擊英文字等 狂開都沒什麼問題 但重1就要用10耐一次
風車都係一樣 所以放心吧
不過打怪前 準備一些血水 耐水是基本的準備功夫吧
回復 支持 反對

新人係會快d無耐,你可買水,同升精製
回復 支持 反對

用耐水就能解決問題
回復 支持 反對

人類...我覺得唔係用好多耐..
不過,耐水又唔係貴,打怪又會掉出黎,你打怪,打到冇耐,佢跌支耐水比你食之ma

其實瑪奇改版改得太快,又唔理香港玩家...真係好冇癮(黑橘做事的風格)
回復 支持 反對

唔係f 改得都唔算快了
對於玩了4年左右的我 仲唔出多d新野 好快d ap就多到mo野好加了
回復 支持 反對

人類...我覺得唔係用好多耐..
不過,耐水又唔係貴,打怪又會掉出黎,你打怪,打到冇耐,佢跌支耐水比你食之ma

...
tony987852 發表於 29-3-2010 22:26

其實瑪奇改版改得太快,又唔理香港玩家...真係好冇癮(黑橘做事的風格)
何以見得?
耐水基本上係人都會帶的
全種族
不然NPC賣來做咩.....我認識的朋友當中每個人至少帶3組在身
有的朋友開了隻寵全部都是耐水....
回復 支持 反對

係呀!! 我咪係囉    1隻寵hp水  1隻魔水  1隻耐水    @__@    打城必備 !!!   
由其貝卡 @_@
回復 支持 反對

個問題係. . . . .人類本身可以3修,好多武器都可以用  加上能力加得多又平均  所以有人用人類       耐e樣野到後期都係黃水當水飲. . . .反正黃水唔值幾多錢
回復 支持 反對