收起左側

§新信長RPG 8.3改進意見徵收

樓上個位~你要人唔好用小學雞語氣同你講野,請你都唔好用小學雞語氣講野
          雖知道要人對你好,就先要對別人好

而且就算是改版都要先進行優化更新bug的工作,方才可進行改版,

不然改版之後錯誤百出也只會給人罵

在aoc之中,更新了的版不加上數字標誌例如8.5 ,這如何給人知道是更新了(若你有更好的方法請提出)

只是樓上的意思好像是要作者龜龜浪一次性推出(改版) 才算是更新,

這根本是沒常識,需知道不論是什麼遊戲,都是先更新bug,最後才推出改版,

說得出(整哂先講野喇)  , 不旦對於作者龜龜浪是一個非常大的打擊,更是汙染了你的人格修養,

也是沒就言論前先進行資料了解,也就是(空口說白話)

別人付出既然是多,他對aoc的支持是眾所周知,只是看不見iamchun 有什麼付出
回復 支持 反對

樓上
只係識針對小學雞果句野
付出唔代表一齊
做得唔好您付出黎做咩?
回復 支持 反對

回復 40# iamchun

收皮啦小學雞
甘勁你整個出黎囉
唔整既咪係度串串貢
回復 支持 反對

樂古支柱 話人小學雞 收皮啦
您見唔見到我地理性討論無任何既粗口?

做得唔好梗係預左比人批評
回復 支持 反對

吹?
我對小學雞講野係甘

就算係批判邊有人似你甘講野講到甘盡
而且
相信你絕對係冇深入了解到新信長rpg
回復 支持 反對

批評又會唔盡得既
又會無深入了解到既

您真係似標題咁講 唔好狗吠
ps 我唔係要您對號入座 我係要您認
回復 支持 反對

想不到回得這麼快,這麼就更好,可以交換意見

(付出唔代表一齊)?? 不付出而得到,不就是不勞而獲嗎??

雖知道作者利用他的時間心血做成§新信長RPG 8.3~而且眾所周知是多人玩的

他的付出換來人氣,也換來不滿,不滿他更新得太慢,不滿他只是做了一些改bug的就算是更新

這也無法,因為作者就是要意見徵收.

請提出你的意見,使作者做得更好,不要再(空口說白話),說什麼地方不好,而不提出方法

雖然付出之後收穫不一定好,不過沒付出,收獲就不一定會好
回復 支持 反對

對唔住 樓上 我睇您第一句已經唔想睇下句
歡迎?歡迎?

講真 7.8多關重好玩
回復 支持 反對

真係有隻狗
唔係似甘簡單sosad

那你知道西瓜接手後map有幾大變化?
上一手作者整完救信長已經冇整
之後既關全部都係西瓜整
甘就叫改得果小小?
你唔識就唔好係度講
小學雞唔知?
等我話你知啦小學雞
回復 支持 反對

對於閣下的這番話,我感到很驚訝..你這番話對於作者龜龜浪是一個非常大的打擊 !
試問在樂古裏,能有多少 ...
茶仔﹏。 發表於 26-4-2010 14:42

回復  iamchun
請你唔好話人改到個劇垃圾 如果係垃圾我相信冇人會開場玩 但我睇到前幾日有人開黎玩
姐係 ...
pca-002021 發表於 26-4-2010 14:49

首先感謝多位會員對我的支持:]衰仔包@阿鋒 茶仔﹏。 pca-002021 hinglk pk456456

唔該樓上唔好用小學雞語氣同我講野

講真 您唔識整咪比第二個整囉
改得少少 就叫8.5?

整哂先講野喇

對於閣下的這番話,我感到很驚訝..你這番話對於作者龜龜浪是一個非常大的打擊 !
試問在樂古裏,能有多少人像龜龜浪一樣,可以對aoc付出這麼大

付出既然咁多 唔該練好整圖先再付出喇
iamchun 發表於 28-4-2010 03:27

在這再次回應這位朋友吧..

首先,我對你所提出之疑問.
你本人好像並未有作出正面之回應喔.
先回答好問題才攻擊別的會員吧:] 好嗎?

您唔識整咪比第二個整囉
改得少少 就叫8.5?

我絕對歡迎任何有心而且有才能的人士申請出任新信長RPG第6任作者
若你要對本人提出唔識整之指責
更請提出適當之理據.

你所只出的>改得少少 就叫8.5
亦是無理的取鬧
以下為一子則聲明:

本人: 新長RPG第5任作者龜龜_浪
並未曾推出任何新長RPG8.5版本
亦不會有推出任何新長RPG8.5版本之打算

我不否認我曾只把8.3之地圖作出少量之修改並推出.
但未曾有推出任何8.5版本地圖.

整哂先講野喇

有關這句話,那我想先問題你.
你又何德何能支持你說出這句話呢?
你曾推出劇院地圖嗎?

根據樂古搜索系統.
搜索有關你的帖子資料.
得出結果是:找到相關主題 2 個
分別:
 喂!各位 有新HATS model比大家呀! 版塊:Counter-Strike
 版主 您同我過黎            版塊:CS 抱怨區

那你該又怎能於此‘講野’呢?

最後對於你對我繪圖及整圖的批評.
還是那段.

其實這地圖是歡迎任何玩家修改的.
只要你有信心,有能力
絕對歡迎把圖修改成你心木中的樣本再連絡我喔.
當然不要影響遊戲平衡啦

既然你對這修改版本真的這麼不喜歡.
為何不弄ㄧ個新的給我看看呢?
看看我該怎樣跟你學習:]

把圖修改給我看吧!
是好的修改版本
一定會採用的.
快點動手吧.
不要再在這裡空談了.
AOKTS 對你來說應該沒難道吧.
真的很想有位高手能教我耶.

優良既8.5/9.0
有8.5版?
是誰推出的?
這麼利害喔~

如果不要劣造/亂造的版本
就靠你了.
真的.
快點把你心目中的版本製造吧.
不要只靠著攻擊性的留言空談了

希望你能夠不改一個比這版更衰的 新信長RPG

等你喔 :}

你還是等有能力才在這對別人作出有善及有效的批評吧.
回復 支持 反對