打印 上一主題 下一主題
收起左側

我依家47LV點先可以搵快錢買裝?高手請入

其他釣魚賺錢都有一個問題每當你釣完魚賣比魚店一次賣比魚店d錢就僧不斷咁減一開頭好賺到最後一d吾好賺
回復 支持 反對

我有建議他wc...不過快錢買裝甲當然是hill giants啦(除非他可以yew/ smithing)

18樓... ...
bluewinger 發表於 21-10-2010 19:25

你成日講邊怪好賺又吾賺埋地方=.=搞到吾識去呀 仲有一條問題想問hill giants點解賺錢快咩原因?hill giants得吾得打?
回復 支持 反對

我有建議他wc...不過快錢買裝甲當然是hill giants啦(除非他可以yew/ smithing)

18樓... ...
bluewinger 發表於 21-10-2010 19:25

打hill giants個座山係咪自由pk架?我記得之前上過去但係比人pk死(好耐之前玩個時)如果個庭山係自由pk我驚上到去比人pk死
回復 支持 反對

回復 11# 麻雀

I will keep fish for cooking...
回復 支持 反對

回復 13# 麻雀

舊事我不知...現在非pvp ok
回復 支持 反對

回復 12# 麻雀

因為big bones, roots, gems etc. 但不是長遠的方法,這只是for你買裝甲的急用錢
Item needed: brass key

回復 支持 反對

回復  麻雀

因為big bones...但不是長遠的方法,這只是for你買裝甲的急用錢
Item needed: brass key
...
bluewinger 發表於 22-10-2010 17:33

big bones一舊可以賣到幾錢?同埋我研究過吾一定打山巨人有big bones其他都得例如:打冰巨人都有(冰巨人好似52lv)
回復 支持 反對

回復 17# 麻雀

~650 ea

Hill giants易打又安全(for u)
Ice giant, moss giant r aggressive...and ur food will run out soon if a 50s against these
回復 支持 反對

回復  麻雀

因為big bones, roots, gems etc. 但不是長遠的方法,這只是for你買裝甲的急用錢
Item ne ...
bluewinger 發表於 22-10-2010 17:33

打完big bones 係咪放係g.e墳賣?我發覺賣去grneral store賣得好少錢
回復 支持 反對

回復 19# 麻雀

沒錯,是G.E.  -.-"
回復 支持 反對