打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天山童決戰-~~~~夢滅血洗汗血之嶺(更新自5月16號)

睇尋晚喇叭既內容, 係夜撩白頭1ON 1
白頭應戰, 夜唔肯去喎, 仲叫白頭去汗
我就無睇到白頭話自己贏硬喇,  ...
二打十六 發表於 12-5-2011 12:11

贏一次就夠 圖片代表一切 張圖你地鍾意就 save左佢 收藏啦:handshake

之後你地鍾意點講就點講:lol
回復 支持 反對

晒張過期圖出黎,跟手仲扮有型叫人鐘意點講就點講。尋晚隻少林撩你地隻逍遙隻揪又唔夠膽打,仲講咩唔俾機會人地....夜魔幾時變到咁?-_-"

家下又唔係開大片,唔夠人就話閃下先姐,你地1打1都搞到咁.....搞笑!{:13_690:}
回復 支持 反對

e一個月,白頭米又系日日搶場…一個月可以有咩改變?吾通佢入左火抗????????
回復 支持 反對

e一個月,白頭米又系日日搶場…一個月可以有咩改變?吾通佢入左火抗????????
名字太帥 發表於 12-5-2011 13:30

搶場?搶邊個場?個場邊個架?野外地方鐘意掛邊就掛邊.......隻龍王而家俾人代掛都差唔多日日半經.....
你如果玩一隻人成個月都冇咩改變的話,一係就因為冇得變,搞黎都晒氣...一係就冇能力變....你係邊一樣?{:14_707:}

白頭駛鬼入火抗,佢係唔係都打架喇!有咩所謂,校場打交之麻.....唔係個個好似隻逍遙尚晒玄抗之後俾隻少林撩校場打都NO SHOW既......
回復 支持 反對

搶場?搶邊個場?個場邊個架?野外地方鐘意掛邊就掛邊.......隻龍王而家俾人代掛都差唔多日日半經.....
...
逍遙龍王傑 發表於 12-5-2011 13:59

吾通白頭減抗真系低到甘:lol
回復 支持 反對

呢個post係血洗汗血wo=.=做咩講講下又去左白頭同夜隻揪到
離左題啦,去番第2個post講啦>.<
回復 支持 反對

開post個條白頭都濕9來..唔貼題都算..乜你地班死狗唔係打人同偷襲都唔洗講點解既咩..e家又係到嘈嘈閉{:13_685:}
回復 支持 反對

贏一次就夠 圖片代表一切 張圖你地鍾意就 save左佢 收藏啦

之後你地鍾意點講就點講 ...
金 發表於 12-5-2011 12:58

咁即係夢滅有VIDEO證明你地入汗入唔到幾分鐘就死晒 代表一切啦
VIDEO你地鍾意就BOOKMARK佢慢慢欣賞

之後你地鍾意點講就點講

難怪你係會燥D既, 來來去去吹捧你既都係自己SER既人
但就有其他SER既玩家大讚白頭仲勁過佢地SER既最強少林

係咪最強見人見智啦, 但有D人真係無乜大將之風.
回復 支持 反對

你隻二+十六咪又係幫自己人講9話姐{:13_690:}
回復 支持 反對

開post個條白頭都濕9來..唔貼題都算..乜你地班死狗唔係打人同偷襲都唔洗講點解既咩..e家又係到嘈嘈閉{:13_6 ...
jackka0088 發表於 12-5-2011 15:08

夢滅打你地2盟7幫要問點解???你唔係可愛咁呀麻-_-"
回復 支持 反對