打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請所有有玩真女神的玩家報到(關乎攪唔攪活動)新加入少量有可能舉辦的活動

報到格式:

真女神名稱:玲瓏兒
人物Lv:23
擁有寵物Lv(請每一隻例明):23Lv吸血魔女,21lv天使,其餘雜寵待合成
通常上線時間:不明-   -"暫沒有時間上線~很忙

如果人數多的話,短期內會進行本版一些活動
不多的話只好等等多一些玩家加入大家庭了><"
請大家多多參與~

我想攪既活動分別有:

個人及團隊性打關戰(計時的,最快既得勝)
PK戰(大概會分低,中,高級)[[[開放左PK未呢]]]=  ="
合成寵物比賽(有限定某隻寵物要有咩招咩招,最快既得勝,有限期[[日計]])
鬥快捉寵戰(捉只定的寵物,最快捉到勝)
寵物PK戰(大概會分低,中,高級)就好似寵物小精靈戰鬥一樣,只有寵物vs,人物不可幫忙[[按tab轉換控制寵物]]
....

活動名遲下先改靚d-   -"

仲有d想攪...But有d野未開放

回復

係睇度個ID NO. -  -"
不過樂古通常攪活動都要有~^~
不過冇所謂啦~我改返唔洗打啦....勝出既人我再同管理員等聯絡
回復 支持 反對

原帖由 松本南 於 2007-4-14 00:11 發表
WA.. D 活動咁law命..

合成寵先想死-_-.. 我就吾會為積分博命.. 頂多參與下

呢個我諗過真係唔多會攪-  -"因為日計~

我諗住加個寵物PK戰~即係Tab後玩家自行控制寵物與對方戰鬥,人物不可幫手,就好似寵物小精靈戰鬥咁-   -"
回復 支持 反對

不過都會好快既~日本d進度效率好過香港d代理商好多><
回復 支持 反對

原帖由 ★良∮仔★ 於 2007-4-15 18:58 發表
個人及團隊性打關戰(計時的,最快既得勝)

唔係幾明咩叫變曬去打??
賽制會以6vs6 或 5vs5  6vs5咁樣~可以隨時喚回寵物
回復 支持 反對

你地講緊龜龍-   -"攻唔差,防唔差,血又多~極品~^~
回復 支持 反對

原帖由 綠月鈴 於 2007-5-19 02:42 發表
我都參與一下^^

真女神名稱: 月鈴

人物Lv: 51

擁有寵物Lv(請每一隻例明): 50墮天使 44幻魔 38靈烏

通常上線時間: 平時放工返黎沖個涼就online...放假就唔定&# ...

你51lv玩曬了吧=  ="
點解你返工都有時間玩嫁><我返工冇時間玩><
回復 支持 反對

原帖由 綠月鈴 於 2007-5-19 19:50 發表

唔係啊...我平時放5回前收架喇...

返到屋企都未到5點半...

加上有時我要外勤...又可以直接收工唔洗返返公司呢...

每日玩到大約1點到囉!!!

我放5:30返屋企都要1粒鐘~^~"食飯沖涼都冇時間了><
而且有時仲要返夜校>3<
回復 支持 反對