查看: 35561|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請所有有玩真女神的玩家報到(關乎攪唔攪活動)新加入少量有可能舉辦的活動

報到格式:

真女神名稱:玲瓏兒
人物Lv:23
擁有寵物Lv(請每一隻例明):23Lv吸血魔女,21lv天使,其餘雜寵待合成
通常上線時間:不明-   -"暫沒有時間上線~很忙

如果人數多的話,短期內會進行本版一些活動
不多的話只好等等多一些玩家加入大家庭了><"
請大家多多參與~

我想攪既活動分別有:

個人及團隊性打關戰(計時的,最快既得勝)
PK戰(大概會分低,中,高級)[[[開放左PK未呢]]]=  ="
合成寵物比賽(有限定某隻寵物要有咩招咩招,最快既得勝,有限期[[日計]])
鬥快捉寵戰(捉只定的寵物,最快捉到勝)
寵物PK戰(大概會分低,中,高級)就好似寵物小精靈戰鬥一樣,只有寵物vs,人物不可幫忙[[按tab轉換控制寵物]]
....

活動名遲下先改靚d-   -"

仲有d想攪...But有d野未開放

回復

第一  xD   支持

樂古ID NO.:  428432
真女神名稱: 松本南
人物Lv: 31
擁有寵物Lv(請每一隻例明): 28幻魔  30地母神  30未熟白獅  18地母神  31聖獸
通常上線時間:星期一至五 4點打後 ..on 到11點 - 2點..  星期六日 不定

第2隻人

名稱:NAM
人物LV:28
寵物: 25勇敢紅狗 23非凡雪人  14藍人魚  52鬼神

回復 支持 反對

第二

樂古id:ivan421012
真女神名稱:四月一日洛特
人物lv:12lv
寵物lv:雪人11lv 天使11lv 勇敢紅狗10lv 拿劍貓7lv
上線時間: 每日都會on 5點倒on  六日 不定

有問題 做咩版主 自己唔打...
回復 支持 反對

第三  =口=慢左><
樂古ID NO.:★良∮仔★
真女神名稱:卍龍仔卍
人物Lv:20
擁有寵物Lv(請每一隻例明):20lv靈鳥 16lv雙頭獅 16紅狗
通常上線時間:日日都on時間不定
回復 支持 反對

你地個個填錯晒-0-
唉 眾人皆醉 我獨醒XD:lol
ID NO.係X級會員下面果個

樂古ID NO.:382515
真女神名稱:天罰    長空
人物Lv:25
擁有寵物Lv(請每一隻例明):暫時LV23妖鬼 LV20靈鳥 LV22神獸 LV16外道 LV25天使
通常上線時間:晚上
回復 支持 反對

回復 #5 same 的帖子

我都知id no吾系名..但我又搵吾到-_-

咁就是鬼但寫啦

版主多餘la , 你都睇到我地d id no 架啦-_-.. 都吾知寫黎做咩
回復 支持 反對

係睇度個ID NO. -  -"
不過樂古通常攪活動都要有~^~
不過冇所謂啦~我改返唔洗打啦....勝出既人我再同管理員等聯絡
回復 支持 反對

回復 #7 玲﹏瓏°兒 的帖子

勝出-_-? 你想玩咩
回復 支持 反對

ID.no:416319
真女神名稱:乂炎月乂
人物Lv:19
擁有寵物Lv(請每一隻例明):女神18lv,紅狗16lv
通常上線時間:唔定...
                   得閒就玩- -''
                   見到我上線記得同玩一齊升lv呀XD"

板主,你想搞咩活動呀@@?

回復 支持 反對

如果係玩對戰既話我必輸=口=
回復 支持 反對