查看: 7511|回復: 118
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 咳咳咳!!!!!!!!.........................

球頻大家都打左好多個世紀...07打到08...我開始打到好柒悶...大約係半個月前就以經唔多想打...

後排名..又試過...前排名又試過............日日冇目的咁打...打到有d悶..官網又唔更新..............

所以我有個建議..唔知大家點睇!...

我發覺 hk  係時候要團結下...如果唔係 ...fs又會流失好多人....

大家都 自己各有各自開團...都玩夠啦...d排名 唔上唔落..永未打過入頭3名 (keep得住的)

所以我想 將所有hk既精蟲...集合晒 係一個公會....會長同幹部 呢家野呢...就等有結果 再選...

以 領導才能 黎選擇 or 實力 ....hmm....

我既提議 就係入晒一個團~再唔係入SEX都幾好 ;P  大家點睇呢?

PS:出發點 係想 可以將 所有精蟲 集合係一個公會..一來 可以熱鬧......二來..我敢擔保...

1個月 2個月內..實有3名內!!" ..只要 每日 是但2粒鐘 出到 5隊 ~ 6隊有水準既玩家的話!

回復

我係聽完Myself既偉論

漸漸變緊精蟲...

假設香港既勁隊得3個(SEX 真-絕對零度 綠帽軍團)(因為佢地個團都有團係球團版有團post)

咁就搵果3個團長出黎分別擔任 團長 幹部 同埋 幹部

每個月轉一次 輪流一人做一個月團長

回復 支持 反對

我都有望 攪得成...如果唔係...FS又末落...

就算未 末落都好....都實好悶囉...冷清清咁....."

如果真係集合晒.. 好老實  我計 HK 每個團 都最少有 一隊 高水準既玩家(我指既係球頻

勝率有 6成半 以上)...咁大家計下...每晚 5隊..的確指日可待
回復 支持 反對

原帖由 SEXMyself 於 8-1-2008 12:37 AM 發表
我都有望 攪得成...如果唔係...FS又末落...

就算未 末落都好....都實好悶囉...冷清清咁....."

如果真係集合晒.. 好老實  我計 HK 每個團 都最少有 一隊 高水準既玩家(我指既係球頻

勝率有 6成半 以上)...咁 ...

不過希望收既都係高質素既玩家

否則個團又係好快會收皮

可以先開隻新人做住團長(hole住個團係度先)

入左Myself講果個團覺得唔滿意/有不足既再返返去原先果個團度

都諗得過架

回復 支持 反對

首要擔心 絕對唔係擔心 高唔高質素既玩家問題...因為

對住質素 我已經有定一套應變方法..可以確保 勝率 6成半 7成以上...

但首要擔心既係...唔知依家呢個POST 有幾多 支持人士....

之後再下定論..
回復 支持 反對

聽日先啦

而家咁夜...
回復 支持 反對

支持支持 :handshake
回復 支持 反對

咁對於有心但係技術未成ge玩家收吾收先[<-----明講我]
同埋點解要用精蟲=-=?
回復 支持 反對

集合晒香港所有高手既球會 , 又夠團結

目的等同 EMAH , 你睇佢地晚晚幾多隊波 ..

我伊東輝月 , 非常支持
回復 支持 反對

原帖由 →茶牙← 於 8-1-2008 00:39 發表

不過希望收既都係高質素既玩家

否則個團又係好快會收皮

可以先開隻新人做住團長(hole住個團係度先) ...

如果你話開住個新人hold 住個團先
我覺得咁會 "唔好"  

因為d人入左新個團之後 ,,一覺得有d咩唔 鐘意 (e.g 比自己人串等等)
就會即刻話番番去本身個團到
咁個新團一定好難成功

如果真係搞新團 應該決絕d張舊團close左佢  一了百了
咁就冇任何籍口啦
回復 支持 反對