查看: 12771|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 4月27日遊戲更新

關閉 [複製鏈接]
活動3重:     第一重 【育成強化活動】
                 4月27日 - 5月10日期間經驗值1.2倍 ..使用經驗之香更可得到2.4倍! , 同帳號開新人物特價 30 CP !

第2重 【全勤賞活動】
                 4月28日 - 5月6日 期間中只要每日登入遊戲 , 就可得到惡魔交換卷 , 要記住是每日登入哦
                 少了任何一天都作廢 , 5月10-13日發放交換卷 , 每個帳號可以得到一張交換卷 , 交換卷可以換取最新惡魔3選1 !

【未登場惡魔走在前頭禮物的
                 流動】(1)上述運動期間中進入每天最低1次。
                 (2)在2007年5月10日(星期四)的定期支持後,散發「惡魔交換票」。
                 ■惡魔交換票,從「POST」能領取。
                 (3)請選想把惡魔交換票做為交換專用NPC決定話架,關係魔的惡魔。
                 ※跟惡魔的交換到(連)5月10日(星期四)∼5月31日(星期四)預定著期間。
                 ※交換專用NPC及收領方法,在5月10日(星期四)時請重新讓我告知。

サキュバス , ジコクテン, 未熟なエルフ  3選1  

第3重活動 【限定商品發售】
               4月27日-5月10日期間 會推出兩款新的CP item

<ヘカトンアクス(100CP)>斧
ギリシア神話に登場するティターン神族の五十頭百手巨人の力が宿った斧。この斧を持つ者は、肉体が鋼のようになる。
物理防御力+1 最大HP+20

<MADMAX(90CP)> 散彈槍
暴力と闘争の時代を生き抜いた男が用いたソードカットされた水平二連ショットガン。その破壊力は神をも吹き飛ばす。

4月27日開始開放抽獎幸運卡機制
當中最吸引的item 就是限量的七姊妹學生制服 , 絕對限量 , 且不會在CP item 中買得到的
相信會有不少玩家去抽呢 , 抽一次的費用是10CP

回復

我要第一或第二隻寵~^~"但係日日登入有點難><
回復 支持 反對

我想問個3隻邊隻勁d--
好彩係28號開始姐--
如果係today我就....
回復 支持 反對

回復 #3 ★良∮仔★ 的帖子

哈哈

我想要第一隻 女惡魔多d ..型
回復 支持 反對

第3隻好似好睇唔好打
屬高雅女神型~輔助果類呢-  -
回復 支持 反對

只會出CP道具唔公平呢= =
我D錢要來用金錢攻擊了

第2果隻寵應該唔錯
回復 支持 反對

邊度有第一隻????
回復 支持 反對

回復 #7 希斯 的帖子

第一隻咪女惡魔lol
回復 支持 反對

點解我登入左都冇交換卷既-   -"
回復 支持 反對

原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-4-28 22:12 發表
點解我登入左都冇交換卷既-   -"

要4月28日 - 5月6日期間每日登入...

到5月10日 - 13日先會派發換卷...

第一隻鬼神族終於登場喇...

好期待!!!

原帖由 玲﹏瓏°兒 於 2007-4-27 22:44 發表
第3隻好似好睇唔好打
屬高雅女神型~輔助果類呢-  -

個外觀同38lv隻女神一樣...

只係唔同左顏色...

但係依隻係妖精族!!!

回復 支持 反對