打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 職業問題

請問各位高手咩職業比較易練上手, 我剛剛玩無耐
回復

請問各位高手咩職業比較易練上手, 我剛剛玩無耐
giggs11 發表於 3-4-2010 02:31

如果你想
1.自己嬴唔到 但靠隊友都可能嬴到既~團戰 就簡  --------------間諜
2.想同人1.1 練技術就  ------------鐵甲人
3.又想打團戰 又想同人隻抽就-----------格鬥家

另外~你想玩咩場呢?
船-----間諜   <<<<<<<<<跑x踢起人好有用
地---------鐵甲人/格鬥家   <<<<< 鐵甲人玩1反玩哂 格鬥家跳踢屈哂
18------------如果你識跑,唔會趺落街~就咩職都得
其它場~ 如果你想易上手就間諜

因為間諜有速度,跳 夠哂新手做跑手
但衰在 冇技術同人打 就可能會輸
回復 支持 反對

樓上想得百變太簡單吧= ="
講真...咩職都難玩
新手講真就建議玩軍人(個人建議) 因為 攻防都ok...道具戰又有高tec優勢
新手別用間吧- -:
對面如果中手↑....你會打得好吃力...因為..攻防不足.....你跑x and 跑c 唔熟好易比人cut跑
加上速太快.....新手難掌握
至於格家都係唔好la- -
你係咁跳x....跳得多...比人踢....咁就無謂la
軍人建議用光環...x x 跑x zx 跑x zx 跑x zx(唔會太難吧)
回復 支持 反對

佢話易上手-.-
假設佢唔識檔同反己經最好-.-
新玩應該係新手頻打滾-.-
除非見到假新,就接受命運

用間諜玩船7速7跳7瞄己經夠好,見到中手可以跑

唔夠打就camp,camp唔到就走...呢個最易上手...
加上新手有暗元素用..配分間諜跑x+zx 就算低攻都扣好多...用mp又少...

以上係  船----間

基本上玩熟船先玩地...學識防,反,走位...就可以做到中下手

如果唔知開ac用咩職好
買點買職-,-~~知已知彼 百戰百勝
回復 支持 反對

我覺得新手未識3反既話
可以用d速度快既職業 e.g 間諜or忍者
練下走位同格鬥技巧,
練到咁上下,可以試下d平均d既職業 e.g 格鬥家 or 審判
基本上你個個職業都練下就最好(廢話)
回復 支持 反對

新手點會玩速度...  練好最基本又最緊要既防禦先啦 用鐵甲人
回復 支持 反對

新手玩格鬥家,刑警.

間諜,鐵甲人都不是新手應該選擇.

新手什麼都不懂,難道想靠間諜跑x去打死人?跳x,跑c更加不用考慮新手會否善用.

鐵甲人防高,是不會太容易死,但重點是不是不會死.新手玩這樣慢的職業,不早死才怪.
回復 支持 反對

格鬥家唔錯~~~~~~~~~
回復 支持 反對