打印 上一主題 下一主題
收起左側

♩~我是一個小茶壼 ((.....

我第一次打嗰時,都諗咗好耐應該點形容個動作。
嚴格嚟講,踢同踩都唔正確,因為"踢"係指用腳背、腳側掃,而踩係用腳板底由上而下落,所以兩種都唔啱。
真係要形容嘅話,大概用"腳底踢"都最適合吧!
不過電轉就真係踩。
我話用腳嘅係指人力"踢"嗰種。
男仔會用單腳囉!
正常嚟講,每個人都係用單腳,不過嗰位 miss 發覺女仔用單腳"踢"得個轉唔夠快,所以就發明咗雙腳同時"踢"喇!
當舊泥太軟時,刻乜都唔會直同清晰,因為甩出嚟嘅泥會痴住,而且易變形。
當舊泥乾啲,不過又未硬時,上述嘅情況就會大大減輕,好刻得多。
依家係一督屎撻在女孩上喎!
張想改到有啲假了!
回復 支持 反對

我第一次打嗰時,都諗咗好耐應該點形容個動作。
嚴格嚟講,踢同踩都唔正確,因為"踢"係指用腳背、腳側掃, ...
hyuuga 發表於 4-6-2010 04:08

-.-唔太理解點腳底踢囉囧
    一頭霧水.有冇相?
    係呀-.-我等佢半乾先介既..
    =.=女孩上面有篤屎.篤屎上面有篤花
    下-.-張相我改都冇改過
    只係用PS整圓角同加字-.-冇用BLUR個D`色都冇調=_=
回復 支持 反對

唔理解呀?
. . . 我都唔知點形容,妳係有見過以人力轉動嗰種轉吧?

半乾都咁?
咁可能要用轉刻線嗰啲刀片先掂了!
女孩上面有篤屎,
篤屎上面有朵花,(我都想見識一下一篤篤嘅花係點。)
花上有隻蜜蜂彩緊蜜,
蜜蜂嘅老死烏蠅喺側邊彩緊屎。
唔. . . 好完整嘅一幅圖。

Display 出嚟嘅色好唔自然呢!
回復 支持 反對

唔理解呀?
. . . 我都唔知點形容,妳係有見過以人力轉動嗰種轉吧?

半乾都咁?
咁可能要用轉刻線嗰啲刀片 ...
hyuuga 發表於 5-6-2010 16:30

-.-人手轉個種見過.你話踢個種係咪類似踩單車咁啊囧
我用木刀黎介的= ='''
=.=囧...咁好想像力啊....
唔自然咩/[]\;我覺得幾型
回復 支持 反對

-.-人手轉個種見過.你話踢個種係咪類似踩單車咁啊囧
我用木刀黎介的= ='''
=.=囧...咁好想像力啊....
唔自 ...
Janelle`:3 發表於 6-6-2010 08:04

用手轉嗰種係咪好細個,放係枱到用嗰種?
係嘅話,咁就只係畀妳依家咁整時用。
我講嗰種係上面一塊圓形鐵,下面一塊圓形鐵。
上面塊放泥,下面塊就畀妳用腳轉佢嘅。
連埋張凳一 piece 過的。

型同唔自然係兩回事。
回復 支持 反對

用手轉嗰種係咪好細個,放係枱到用嗰種?
係嘅話,咁就只係畀妳依家咁整時用。
我講嗰種係上面一塊圓形鐵 ...
hyuuga 發表於 5-6-2010 19:52

係啊-.-但我覺得唔用舊野仲好
就咁放係枱度整仲舒服
-.-咁我應該未見過啦

="=點先可以自然d?
回復 支持 反對

原來妳未見過,唔怪得知啦!
雖然我都未睇過,不過《Ghost》,港譯《人鬼情未了》最經曲嗰幕,
即係播:"Oh! My love. My darling. I hunger for your touch.",
周星馳係家有喜事都有玩嗰幕,
佢地用嘅就係我講嗰種轉囉!不過佢地好似係用電轉。

問得好!
不過唔知。
我覺得唔自然係因為啲綠色。
Digital Camera 影綠色嘢時好似都好易影到怪怪地。
要請教真係學攝影嘅人吧!
回復 支持 反對

原來妳未見過,唔怪得知啦!
雖然我都未睇過,不過《Ghost》,港譯《人鬼情未了》最經曲嗰幕,
即係播:"Oh! ...
hyuuga 發表於 6-6-2010 00:20

=.=就算你咁講我都想像唔到出黎
    因為我冇睇過囧....

LOL..我唔太識呢D人
回復 支持 反對

=.=就算你咁講我都想像唔到出黎
    因為我冇睇過囧....

LOL..我唔太識呢D人 ...
Janelle`:3 發表於 7-6-2010 06:58

重諗妳有好大機會睇過《家有喜事》添。
《Ghost》我都無,都係因為太多人玩嗰幕,所以先知。
回復 支持 反對

你整ge果舊屎真係好創新-.-
回復 支持 反對