查看: 33523|回復: 51
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [信譽玩家]○●○熱既凍既菜蜜●○●[代解劇場任務]

-------------------------劇場任務-------------------------
          月不落城(18關) = $20
          海盜紀元(20關) = $20
驚奇城堡第四章(10關) = $10
驚奇城堡第三章(10關) = $10
驚奇城堡第二章(10關) = $10
驚奇城堡第一章(10關) = $10
          黃金文明(19關) = $20
          神秘工廠(18關) = $20
             第一章(19關) = $20

如需要多代解幾個劇場, 相對價錢會平一點 (價錢MSN容後再談)
如任務獎勵是道具, 下一個任務可待道具完畢後才繼續解任務

-------------------------交易方法-------------------------
香港恆生銀行過數

-------------------------其他資料-------------------------
已成功交易多次(樂古信譽玩家)
(勁舞團)可見到我的交易名單
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3496168

有興趣的, 以下是我的MSN
chingching_520@hotmail.com

我需要您們的支持!!
回復

推一推!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你都幾識搵錢..........XD,不過我覺得咁既搵錢方法都幾好,但係你應該冇咩生意,因為你幫人開哂D野,咁D道具就會多到用唔哂,咁只會哂左D道具- -
回復 支持 反對

推一推!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

你都幾識搵錢..........XD,不過我覺得咁既搵錢方法都幾好,但係你應該冇咩生意,因為你幫人開哂D野,咁D道具就 ...
sLT子彈 發表於 29-7-2010 19:45

我有講過一定要即時解哂嗎?
回復 支持 反對

傻都解到啦= =\
我收5蚊1個劇場又點話
kokokokokakuz11 發表於 29-7-2010 16:30

好似你這樣 就一定解不到^^
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

sor我巳經解哂
kokokokokakuz11 發表於 14-8-2010 14:27
解劇場都要收咁多錢真係笑左
kokokokokakuz11 發表於 14-8-2010 14:27

你的說謊真的有說服力!!
我不介意沒錢的人想找別人解劇場對我說的說話^^
回復 支持 反對