查看: 12399|回復: 3
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MH到咁樣

隻加仔MH到咁樣,仲係咁話自己唔係MH
一開始去CP就次次都搵到怪,永遠撞唔到人,肥,左就次次都撞到人,真係好鬼勁
http://uploading.com/files/421ac3a8/LastReplay.w3g/
佢係未上吉幹之前cp可以從來都冇撞到人..係片入面見到佢明顯咁避開cp緊既信長第二:自從佢出左吉幹之後..每一次任何人一出黎佢就即刻搵到...最奇就奇在佢刻意咁去搵cp緊既信長..又或者中路既立花..點解佢可以咁清楚佢地既位置?? 第三:佢次次殺人都唔開水...咁點解有一次殺既時候怇又開左呢??果次我地係條片度見到已經有其他人黎緊殺你..而佢又睇唔到..咁佢又識開水咁神奇?? 綜合我睇完段rp既結論...我只係覺得無屈錯人..不喜勿插
回復

有時唔係你話mh就mh
每個人有自己打法
廢就認啦
我係個時隻加仔  e-mail a24862486a@hotmail.com
真係希望有d有品ge人加我玩下信長啦

第一  我冇刻意避開  又唔見信長過黎打龜  打軍師GE?
第二  每一次有人出黎即刻搵到? 咁即係你地打CP打咁多次死咁多次? 仲有 我上左妖弓基本上唔洗打CP 去CP區捉人好出奇?
        係米信長C咁多次P死咁多次?
第三  我次次殺人梗係冇開水啦  我未出呀傻仔 睇清楚先好講啦唔該  點解有一次我殺人要水  因為出左囉  可唔可以睇下我出左咩裝先嘈呀

最後  唔想再多講  屈同真係開左MH交比睇過GE人決定  我淨係講  我冇開過MH玩信長  玩左幾耐都係  
        你地屈MH然後走場淨係可以講你地冇品!!!!!!!!
回復 支持 反對

公道自在人心,殺人個時有2人CAMP開魔水,平時就唔開,呢D打法咁勁,大家一齊BAN佢啦
回復 支持 反對

回復 3# victor1201

魔水我死左一次先買  2個camp ?  3個人係中路光明正大咁殺兵咁都叫camp
唔好引我笑

明知有3個係到我camp 緊仲有條on9仔走上黎
即係唔可以開魔水 ge?  
   公道自己人心?  唔好引人笑啦  咩mh咩係技術都分唔清ge on9仔
回復 支持 反對