查看: 3374|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 帝梟轉蛋 之 慕容80技 (GM的回答)

香港版《天龍八部2》將於2012年05月15日上午10時至正午12時進行伺服器維護並更新至2.10.0120遊戲版本。對於各玩家的不便,敬請原諒。

2.10.0120更新內容:
[商城下架]
聖鏈轉蛋

[商城上架]
帝梟轉蛋,貴氣非凡的轉蛋,使用後有可能得到坐騎:舞獅,各門派第八本心法,各門派心法要訣,3級寶石,高級寶石摘除符,全真行宮要訣,寶石雕琢符等。

<<<<<<<<<<<<<<<<各大門派 包唔包慕容?

版主添加:(感謝chingccs會員的查詢)
遊戲名稱:         天龍八部2  
伺服器:         慕容山莊  

信件類別:         產品事項
事件發生時間:         2012-05-15 11:10:00
詳細描述:         
帝梟轉蛋,貴氣非凡的轉蛋,使用後有可能得到坐騎:舞獅,各門派第八本心法,各門派心法要訣,3級寶石,高級寶石摘除符,全真行宮要訣,寶石雕琢符等。<<<<<<<請問所說的各大門派 包唔包括慕容第八本心法 要訣!?  

GM 回覆
信件狀態:         已回覆  
負責 GM:         gm03
信件提交時間:         2012-05-15 11:12:33
GM 處理時間:         2012-05-15 11:24:46
GM 回覆內容:         
親愛的玩家,您好:

謝謝你的來信,帝梟轉蛋不包括慕容心法,因為慕容第八本心法目前未開放。

感謝您使用客服系統GO平台!chingccs 發表於 15-5-2012 11:32

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
kelvin4leung + 10 官方情報

查看全部評分

回復

而家 1000金唔使就有心法 100金有要決啦
垃圾蛋 出3石,5石都冇?
分分鍾慕容都冇
回復 支持 反對

而家 1000金唔使就有心法 100金有要決啦
垃圾蛋
冰 發表於 15-5-2012 11:06

請留意本頁問題! thx
回復 支持 反對

遊戲名稱:         天龍八部2  
伺服器:         慕容山莊  

信件類別:         產品事項
事件發生時間:         2012-05-15 11:10:00
詳細描述:        
帝梟轉蛋,貴氣非凡的轉蛋,使用後有可能得到坐騎:舞獅,各門派第八本心法,各門派心法要訣,3級寶石,高級寶石摘除符,全真行宮要訣,寶石雕琢符等。<<<<<<<請問所說的各大門派 包唔包括慕容第八本心法 要訣!?  

GM 回覆
信件狀態:         已回覆  
負責 GM:         gm03
信件提交時間:         2012-05-15 11:12:33
GM 處理時間:         2012-05-15 11:24:46
GM 回覆內容:        
親愛的玩家,您好:

謝謝你的來信,帝梟轉蛋不包括慕容心法,因為慕容第八本心法目前未開放。

感謝您使用客服系統GO平台!

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
5567 + 3 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

哇呢個蛋可以話天龍第一騙錢轉蛋@@
回復 支持 反對

遊戲名稱:         天龍八部2  
伺服器:         慕容山莊  

信件類別:         產品事項
事件發生時間:         2012-05-15 11:10:00
...
chingccs 發表於 15-5-2012 11:32

點解我岩岩北ser見到有人賣80慕容要訣  賣果個人叫嵐兄
回復 支持 反對

點解我岩岩北ser見到有人賣80慕容要訣  賣果個人叫嵐兄
yuncash 發表於 15-5-2012 12:56

真的嗎? 可否再求證一下??? 我是比信gm的....大家都知天龍gm幾廢=,= 上次改版門小出技都無提過==.....
請ching引證後回 thx
回復 支持 反對

本人天山ser
岩岩見人抽中慕容攻技喎=.=
回復 支持 反對

真的嗎? 可否再求證一下??? 我是比信gm的....大家都知天龍gm幾廢=,= 上次改版門小出技都無提過==.....
請 ...
chingccs 發表於 15-5-2012 12:59

除非我眼花  我見到本要訣個名未見過 一禁說寫住慕容派   個樣好似係天山果本咁既  我翻左工冇得求證  你可以開人去北ser搵下 嵐兄
回復 支持 反對

各位ching可幫幫忙求證嗎? 呢本心法對小弟十分重要!!!!!!!!!!!!! 小弟新ser明教 想學多本慕容^^ (說笑)

求相 or 求證 thx all
回復 支持 反對