查看: 3861|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 「豪俠戰衣卡」動漫節限定發售

「豪俠戰衣卡」以《天龍八部2 Online》的角色時裝為主題,大量絕密美術草圖首次曝光,極具收藏價值。而每張卡除含有8元寶外,更隨機附送一件珍貴虛擬道具。另外集齊一套40款的玩家,更可額外獲得極罕有的重樓裝備或增加大量潛能點的潛能真丹。想知道更多「豪俠戰衣卡」,敬請密切留意官網最新消息!

※注意事項:
●集齊一套四十款的玩家可額外獲得[A.重樓鏈]、[B.重樓介]、[C.重樓玉]或[D.潛能真丹]其中一款,獎品以先到先得的型式換取。
●重樓鏈、重樓介、重樓玉(名額只限一名),如重樓裝備已被玩家換領,將改為發送潛能真丹

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
刺客先生 + 5 官方情報

查看全部評分

回復

官網個戒字都打錯(介)
明顯係冇心機去打呢篇野...
回復 支持 反對

又一昆錢巨作handshake
回復 支持 反對

唔知有咩抽呢-.-
回復 支持 反對

希望唔好中金丹葫蘆 玉液 通天個D啦 ~.~
回復 支持 反對

比我燒錢
回復 支持 反對

呃錢巨作~~
回復 支持 反對

直覺話我知,第二日既動漫節中午已經無貨
就算勁多廢野,都勁多人會去抽,有重樓鏈,好似無咩人有....
介同玉就應該通街有,係校場或姐寒玉睇人裝都成日見到=..=
但不得不佩服gameone,之前真丹事件已經搞到滿城風雨,都仲敢推出黎
估計會出現既珍貴虛擬道具
1.鑒定符
2.金剛砂或姐可以鑒11次個舊野
3.定位符
其實覺得同抽蛋無咩分別只不過有張卡=.=
上年個張卡唔係有8go點既咩?點解今年得返1=.=
回復 支持 反對

直覺話我知,第二日既動漫節中午已經無貨
就算勁多廢野,都勁多人會去抽,有重樓鏈,好似無咩人有....
介 ...
bosco19961011 發表於 13-7-2012 20:53

今年都係8元寶 1點=8元寶

上年張卡都出好多垃圾 咩血氣藥ar 30m寵經 ...等等

轉蛋1粒先200元寶又可以屈綁元

張卡10蚊張~3百幾元寶 又貴又晒時間續張入 抽d野仲衰過轉蛋
回復 支持 反對

力撐gameone昆錢大作.雖然知佢昆錢 但我都會買....
回復 支持 反對