打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 【江湖百曉】奇術の笑傲天龍,經驗與心得【敬請支持】

關閉 [複製鏈接]
主要逍遙派和天山派,都很適合平民玩家的。當然,前提是你不要去挑戰那些上了高級石頭的人。

以下藍色是 ...
榤奇 發表於 4-7-2011 22:03

我本身就有明教 武當 逍遙了 但仲有一張10蚊卡 未諗好玩咩派好 我比較想係 天龍 丐幫 慕容 峨眉 4個中玩一個 希望可以從各方面幫我諗下玩咩派 thx!!!
回復 支持 反對

主要逍遙派和天山派,都很適合平民玩家的。當然,前提是你不要去挑戰那些上了高級石頭的人。

以下藍色是 ...
榤奇 發表於 4-7-2011 22:03

另外 從你玩星夢問題我就一直有留意你的post了 因為你的post很詳細 加油吧 你的板主做得很好!!
回復 支持 反對

姐係e一個係發問帖?
dolphin413 發表於 4-7-2011 22:27

嗯,絕對沒錯。而且是我自願開來受虐的 ...
回復 支持 反對

我岩岩玩的.算是超級新手,玩武當好冇?玩過下天龍8部
想問點賺錢同埋玩咩派好?
聽D人講遠攻比近攻打怪快好多 ...
`#m1nG 發表於 4-7-2011 22:20

玩武當好冇:武當特色秒殺 內功高 招牌技:遊刃 流星趕月(以氣當血頂受傷害)你自己鍾意
點搵錢:跑多d商升高d生活技 玩咩派好就靠自己喜好啦
打怪:理輪上遠攻唔洗點行就打到怪 近攻要行先打到怪 實際上有樣野叫做:咆哮
移花:使自己的攻擊攜帶範圍爆炸效果 天山招牌技能之一

大大:我無故蛋痛起來做上義工 tmd 是不是拿幾個樂點安撫一下小弟呀
回復 支持 反對

嗯,絕對沒錯。而且是我自願開來受虐的 ...
榤奇 發表於 4-7-2011 22:40

不可以咁講,你開黎都係做好版主工作
回復 支持 反對

玩武當好冇:武當特色秒殺 內功高 招牌技:遊刃 流星趕月(以氣當血頂受傷害)你自己鍾意
點搵錢:跑多d商升高d ...
abc2006happy 發表於 4-7-2011 22:43

咆哮系技黎?
爆炸效果姐系..吾系好明
回復 支持 反對

咆哮系技黎?
`#m1nG 發表於 4-7-2011 22:46

寵物既手動破軍類技能之一 可以係15米(咁上下啦)同時對30定15個目標做成dd傷害
可以將果15定30隻拉晒返隻寵格離 近攻咪唔洗追怪追得咁慘
回復 支持 反對

我本身就有明教 武當 逍遙了 但仲有一張10蚊卡 未諗好玩咩派好 我比較想係 天龍 丐幫 慕容 峨眉 4個中玩一 ...
《楓靈﹏〞》 發表於 4-7-2011 22:33

那張卡 ... 可要選一個值得投資的門派。

說到這裡,峨嵋的人別罵,純粹個人認為峨嵋不值得投資太多。
排除峨嵋。

好,繼續,天龍派,平民玩家沒錢就少玩吧,可以放開。除非有信心買到一身四屬性攻擊的手工裝備。
剩丐幫,慕容,
丐幫同樣,低級石頭很難把閃避的優勢完全發揮。

所以,你應該投資到慕容身上,剛才也提過,慕容將來會有第七本心法,裡面的技能也很利害的,所以絕對是值得玩的門派。

總結以上種種,加上你只想從幾個門派中選一個,那麼,請選慕容派
另外 從你玩星夢問題我就一直有留意你的post了 因為你的post很詳細 加油吧 你的板主做得很好!! ...
《楓靈﹏〞》 發表於 4-7-2011 22:37

有這樣的事,承蒙厚愛,那時鄙人還是一個不知天高地厚的黃毛小子。
回復 支持 反對

寵物既手動破軍類技能之一 可以係15米(咁上下啦)同時對30定15個目標做成dd傷害
可以將果15定30隻拉晒返隻 ...
abc2006happy 發表於 4-7-2011 22:48

咁武當同天山邊個岩新手玩?
武當系咪有錢先玩得勁?
回復 支持 反對

不可以咁講,你開黎都係做好版主工作
dolphin413 發表於 4-7-2011 22:46

呵,我已經不是版主了。
回復 支持 反對