打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

如果有潛能變動 記得陪錢
MooniceBaby 發表於 30-12-2011 20:37

點賠錢?一張圖換反一隻旦定200元寶比你?抽出離GE野點有得計價.....你抽到重樓唔見左,有無得賠反200元寶比你當無事
你中左六合彩我有無得用20蚊同你收反張票?

唔好咁天真,GAMEONE理得你港服平唔平衡.佢做得隻旦出離點會唔知後果.GAMEONE真正的
問題喺而家大陸GE有錢玩家反對,迫獀狐做野向港服拖壓,因為160萬血的溫先生實在太招搖,
回復 支持 反對

終於肯聽我地玩家意見喇..都仲未死哂條心..不過流失左玩家就係事實..
要挽回d玩家就要立即解決真丹呢個問題..
1,把真丹進食次數改成有限制
2,立即把轉蛋下架
3,推出新副本吸引玩家回流..
回復 支持 反對

如果.要溫生收果d錢,退番比佢
而每一張收既價都吾同,應該回番幾多水比佢= =?一時3000一時4000
每個人交易一張圖幾錢.查吾查得番成問題
就算查得番.吾通賣果張圖既人d錢都要拎番?話吾定用左
而且.佢食左幾千潛,上限突然變番255
回水之後,佢果幾十萬元點用= =?
gameone邊會比番真錢佢,賺完吾通退番幾萬銀比人地?最多咪比番d元佢...
咁對果班,真係真金白銀,用錢去玩既人好吾公平
呢個game乜吾喺一向都由有錢人話事嫁咩?...
平衡.呢個game一向都冇.只不過差額大左.
第日出d乜,有錢人一定做最勁果堆嫁啦
洗乜同你講平吾平衡,出愈多野,平衡就愈大差額
溫生都全6,如果要尚石
一粒7石都要24萬元寶,仲得閒同你打石?
佢收都喺為左勁,件事好難番轉頭..

gameone可以試下推出一d新既系統,一樣喺強化自己
將每一粒真丹,轉為果一種,強化需要用既(例如雕紋用既金螶絲)果一類既野(其他玩家一樣可以自己買)
用黎作賠償.以保gameone獲得利益,有錢既人自然一樣會買.會獲得強化
自己可以搵多d,又可以補救呢件事...

好似話加多幾樣系統
將真丹轉為贈卷
贈卷可以換每一種系統.需要既野

不過溫生用左幾十萬元寶..都吾知有幾多張贈卷..
回復 支持 反對

這是GAMEONE昆人買點的下三流技倆...你睇幾多人放A/C...再買點你就儍
回復 支持 反對

各位記著,書面語意見才有機會受理,不然說什麼也沒用。
回復 支持 反對

各位記著,書面語意見才有機會受理,不然說什麼也沒用。
浪跡天涯002 發表於 30-12-2011 21:22

你不如睇完每個人既意見.
對邊一個意見有用
再回復
再叫果個人改番書面語啦...咁搞好麻煩,邊有人咁得閒理你用書面語-.-

不如接納左既意見有元寶送:lol
咁會更加多人比意見:lol
回復 支持 反對

你不如睇完每個人既意見.
對邊一個意見有用
再回復
再叫果個人改番書面語啦...咁搞好麻煩,邊有人咁 ...
小角色一名 發表於 30-12-2011 21:23

壓根兒所有意見都不容忽視。當然在下雖不是天龍板主,仍會留意此事
回復 支持 反對

此帖實需各位抒發己見,在下冒昧希望本板板主就有效意見給予評分。亦請各會員若認同他人意見就給予Bravo!為記號,使該言論更為突出
回復 支持 反對

壓根兒所有意見都不容忽視。當然在下雖不是天龍板主,仍會留意此事 ...
浪跡天涯002 發表於 30-12-2011 21:26

咁我就改番佢啦
本人中文水平十分低.不喜勿插)

潛能上限改至255
gameone可以嘗試推出幾項新系統
同樣可以強化角色
把潛能真丹和歲末,明月圖回收.
轉化為贈卷.
贈卷可以用來換新系統需要的東西(例如:雕紋系統的金螶絲)或其他物品(例如:4級寶石)
作賠償.GAMEONG同樣可以保留獲利.不用退錢
也可以推出新系統.獲得更多利益

另外要求更改交易系統..
把交易欄放置物品數目增加
因為交易元寶價值1萬元寶以上的寶石/裝備時..不能把更多的元寶放上交易欄內..
可能會有一些騙子用這方法
騙走別人的東西..
希望gameone接納意見

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
浪跡天涯002 + 1

查看全部評分

回復 支持 反對

大陸GE有錢玩家反對,迫獀狐做野向港服拖壓 ...
卍惡鬼卍 發表於 30-12-2011 20:50

真係架???如果真的話 我覺得GAMEONE好冇誠意
回復 支持 反對