打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

獎卷有說明賠率 價值 明月秋風圖并沒有 是玩家炒起
luckz 發表於 30-12-2011 23:57

奬巻有賠率,隻旦都有寫明會抽中D乜? 咁你中左重樓,GAMEONE喺咪可以用200元寶同你收反你都未答我問題?
回復 支持 反對

奬巻有賠率,隻旦都有寫明會抽中D乜? 咁你中左重樓,GAMEONE喺咪可以用200元寶同你收反你都未答我問題? ...
卍惡鬼卍 發表於 31-12-2011 00:03

係 我無所謂 just for game 重樓對現實無影響 同埋明月圖有話明值幾多元寶嗎?
回復 支持 反對

係 我無所謂 just for game 重樓對現實無影響
luckz 發表於 31-12-2011 00:07

咁GAMEONE 刪左你AC都合理? 對你現實都喺無影響架
人地食丹,對你現實又有乜影響?
回復 支持 反對

係 我無所謂 just for game 重樓對現實無影響 同埋明月圖有話明值幾多元寶嗎? ...
luckz 發表於 31-12-2011 00:07

本末倒置了
回復 支持 反對

大家討論緊既已經由點解決..
變左做賠錢賠幾多既問題= =...
如果真喺200元,賠番比人,佢理虧
因為人地收果陣,吾喺用200元收番黎
咁對佢實在太吾公平
如果變左咁
即喺變相佢派錢比咁多位抽到圖既人洗...
回復 支持 反對

決定權係佢手 講咩都冇用
回復 支持 反對

己經流出市面哥D你GAMEONE管唔到可以做GE只盡快落左隻旦佢
回復 支持 反對

係咪 GAMEONE 某小學生高層 自以為是 想出此旦如何如何 圈錢;P
点知變成笑話 成為 本年2011年12月末日旦
聖誕及新年出D旦冇哂行
全城話2012年12月先至末日
世估吾到提早左一年 :lol
回復 支持 反對

個人看法
大部份的生活玩家都會放ac了整什麽裝備啊8星裝還不如幾粒丹!
大部份沒那麽多錢的打交玩家都放ac了你打了人家差不多一半血幾個清心滿了那時候你的心情自己明白!
到了有錢的玩家
你們都吃了很多丹。對......覺得自己很強吧.....人家打你一半血幾個清心滿了.你覺得還有人繼續玩嗎?那到時侯沒吃丹的人都放ac了遊戲只剩下吃了丹的人你打我幾下我清心滿了我打你幾下你清心滿了好玩嗎?
大部份人放ac 到時打來打去還不是那幾個吃了真丹的人!到時候無不無聊自己清楚!
有點建議
剛剛有人說
gameone可以試下推出一d新既系統,一樣喺強化自己
將每一粒真丹,轉為果一種,強化需要用既(例如雕紋用既金螶絲)果一類既野(其他玩家一樣可以自己買)
用黎作賠償.以保gameone獲得利益,有錢既人自然一樣會買.會獲得強化
自己可以搵多d,又可以補救呢件事...
我個人覺得不錯 因為金螶絲你有錢的自然會買
以上屬個人意見

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
浪跡天涯002 + 1 不錯,唯書面語有待改善

查看全部評分

回復 支持 反對

補上
不過一張圖換幾個金螶絲 就難搞了
gameone 自己看著辦吧
回復 支持 反對