打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

有咩好喊,洗得錢落GAME就預佢會有一日變垃圾架喇,只係想話比你知,我地有真金白銀洗錢,你地冇資格話唔平衡 ...
靈山 發表於 30-12-2011 23:30

:lol你夠國服全7洗得多? 結果hk比大陸咁多加血限道具同條件仲強 公平:lol?
回復 支持 反對

回復 57# 靈山

當你口中的窮人不玩了,剩下你們這般所謂的有錢人,那時喊不公平的可能就是你們了,因為你們會遇到比你們更有錢的人,和他們比起來你們就是窮人,到時沒了鄙視窮人的快感,那時不玩的就是你們了!!
回復 支持 反對

你夠國服全7洗得多? 結果hk比大陸咁多加血限道具同條件仲強 公平? ...
luckz 發表於 30-12-2011 23:32

:lol 你而家玩國服定港服? 國服夠冇蛋抽喇,香港D 4石咁平,又叫公平?
回復 支持 反對

有咩好喊,洗得錢落GAME就預佢會有一日變垃圾架喇,只係想話比你知,我地有真金白銀洗錢,你地冇資格話唔平衡 ...
靈山 發表於 30-12-2011 23:30

平衡吾係話緊個game玩家用幾多錢..
重點喺在於,如果一個40lv食食食食...食丹都可以食到100萬血
你仲可以覺得個40lv正常麼- -?(假設)
回復 支持 反對

回復  靈山

當你口中的窮人不玩了,剩下你們這般所謂的有錢人,那時喊不公平的可能就是你們了,因為 ...
天外¨ 發表於 30-12-2011 23:33

從來都冇話過咩人窮,係話一D唔肯洗錢又想要回報既人,呢D叫無恥
回復 支持 反對

平衡吾係話緊個game玩家用幾多錢..
重點喺在於,如果一個40lv食食食食...食丹都可以食到100萬血
你仲 ...
小角色一名 發表於 30-12-2011 23:34

咁如果隻40LV上晒全7係咪又叫唔正常? 咪又係一樣要錢
回復 支持 反對

回復  靈山

當你口中的窮人不玩了,剩下你們這般所謂的有錢人,那時喊不公平的可能就是你們了,因為 ...
天外¨ 發表於 30-12-2011 23:33

所謂富人也大半不過是慳食檢用買點卡的啃老族/打工仔 而己..遊戲窮現實未必窮 看個人投資價值觀
回復 支持 反對

十分簡單 設置返上限跟國服一樣255點 食多左既玩家全部減番晒 派番D丹比食多左既玩家 綁唔綁GAMEONE你地決定 好老實遊戲數據最終權在你地手上 你地咁大間公司 D食過量既玩家去投訴 佢地都吹你地唔漲 E單野唔係話搞就搞 GAMEONE 你地出E隻蛋果時其實有冇用下腦先出 應該咁講 你想殺雞取卵定以後都有錢收 如果想E隻GAME長遠就一定要減番D潛能先 對D有錢玩家唔公平番一次都要 得E個方法
回復 支持 反對

已經太遲,溫生已經食到160萬
回復 支持 反對

十分簡單 設置返上限跟國服一樣255點 食多左既玩家全部減番晒 派番D丹比食多左既玩家 綁唔綁GAMEONE你地決 ...
殘酷之龍 發表於 30-12-2011 23:41

咩叫得呢個方法- -你確定冇其他方法更好?
你試諗下,比番d丹人之後,人地吾通開幾十隻細號食晒佢?
有q用,人地更加可以告gameone
回復 支持 反對