查看: 41623|回復: 69
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 瑪奇係唔係技術 GAME

瑪奇係唔係技術 GAME
回復

有冇人答呀

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
[H]真.天龍神 -8 您連帖了 而且內容如題

查看全部評分

回復 支持 反對

有冇人答呀
乂叛小孩 發表於 30-7-2009 22:04

有心想玩一個遊戲
至少起碼了解過佢
你連爬文都唔願意
我相信瑪奇唔適合你
瑪奇可以說是技術game
一出世都可以打敗熊
回復 支持 反對

瑪奇係一個心理既game,
你要睇敵人用咩技先會強,
好考心理.
回復 支持 反對

有冇人答呀
乂叛小孩 發表於 30-7-2009 22:04

點解你連貼都冇人計分ge
e隻game好明顯唔係技術game你買多d點d技能就可以升快d勁d你d技勁打怪下下一下ko一d技術都唔洗
回復 支持 反對

e隻game好明顯唔係技術game你買多d點d技能就可以升快d勁d你d技勁打怪下下一下ko一d技術都唔洗
keithho1219 發表於 31-7-2009 01:43

後期怪不是一下一個ko的...
你不懂得用技能只會狂趴
回復 支持 反對

keithho1219 發表於 31-7-2009 01:43

請用一招把沙漠龍ko ok?

另外隻game係重心理多過技術
因為只是一個互剋的戰鬥系統
回復 支持 反對

無限斬可以用什麼破...(笑

-------------------------我是愛遊玩的分格線~~---------------------------------------------------------------------------------
我對於一出世都可以打敗熊...有見解..因為不可能做到的...(沒技能....沒武器......更別說有力量..)

-------------------------我是愛遊玩的分格線~~---------------------------------------------------------------------------------

回#5 ...

一下一隻怪?(老鼠??

更本不可能一下一隻怪(廢怪不要提....強人打廢怪更不要提..==)

問題是#5 是不是強人(看來..他不是...)
回復 支持 反對

我對於一出世都可以打敗熊...有見解..因為不可能做 ...
COCOBOYBOY 發表於 31-7-2009 04:03

反擊風車穿心火焰(ry
==================
浣...(拖行
精靈可以
==================

我可以一擊打死哥布林獵手&弓手  可是被圍還不是很危險
我可以一擊打死巨魔像  不又是要很小心地打
還有  我不說什麼沙漠龍啊  平原龍啊  什麼的
你一招給我扁了強鬼就可以了
回復 支持 反對

我對於一出世都可以打敗熊...有見解..因為不可能做 ...
COCOBOYBOY 發表於 31-7-2009 04:03

新手精靈卡位打熊is ok
回復 支持 反對