打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 瑪奇係唔係技術 GAME

說真 我真是未玩過mabinogi這樣好玩的online game 雖然我廢,沒gash,沒pet
但我末玩過mabinogi這樣好玩的online game!
未升風車 技術 佔7成

升完風車 得番兩成

學埋無斬   技術得番1成都冇
天天也欠打 發表於 10-9-2009 02:53

我不同意,我認為不同level就有不同的怪
也是要考技術呀!可能我是錯的,這只是我個人意見
(PS最近我電腦壞了..不能玩T_T
回復 支持 反對

瑪奇對某d人黎講好要技術
對某d人黎講可以話完全唔洗技術
弓手...死射爛射都得....唔洗技術...d sog穿心/普箭可用可唔用(人類)
安ser也有兩個神手,唔係技術神...係d能力神
近戰神手:力量999<-----最高.....重暴一下都萬幾~幾萬
遠戰神手:敏捷999<-----最高.....風箭暴擊1000多......
請問以上兩位神手,洗乜技術-.-??solo沙暴龍,避下佢d招都殺到佢啦
回復 支持 反對

.....可能我廢...
回復 支持 反對

弓手...死射爛射都得....唔洗技術...d sog穿心/普箭可用可唔用(人類)
近戰神手:力量999 ...
eric130 發表於 10-9-2009 20:42

您可以試試死射爛射黑梨鼠看看  我都用SOG吃
近戰STR 999  那誰
遠戰DEX 999  那誰
我還真的不知道  給名我見識一下嘛?
我家的59x白int才可以挑戰1000int  如果可以做到白STR59x那還真厲害
還有  風箭暴擊要1k其實不難

您還不明白就算一擊殺都要技術  我再舉DD的例子給您說明
賽高  有空去打打看  開了怪後站中央數數有多少!!
還有  mabin不是單機  是網遊
團戰的場地control很重要
有膽把炸彈人亂引爆  我看看您會受多少咒罵
如果您要說沙...沙暴龍?我只知道沙漠龍
沙龍好了
我管您多強  除了龍息外
不變身的話大約都是一擊就可以D血
要不被打中  那要什麼  不就是技術嗎
回復 支持 反對

您可以試試死射爛射黑梨鼠看看  我都用SOG吃
近戰STR 999  那誰
遠戰DEX 999  那誰
我還真的不知道  給名我見識一下嘛?
我家的59x白int才可以挑戰1000int  如果可以做到白STR59x那還真厲害
還有  風箭暴擊要1k其實 ...
[H]真.天龍神 發表於 10-9-2009 21:17

變身都一擊被D血....(默
回復 支持 反對

睇下點 每個online game 都會有技術的-.-
只不過係要高or小
遲d有讀心就唔駛心理.....
瑪奇技術最主張都係捉心理-.-
有左讀心捉黎都唔係好有用
不過你熄技就變左最主要的技術了囧
回復 支持 反對

冇圖冇真相
你連真相都冇 係度講?
你訓醒未?
回復 支持 反對

我見過有人打一隻怪900幾攻,不過係打提村個d低lv怪
回復 支持 反對

1000力
不計技能=400大傷
10力4大傷
加武器俾盡你都係得600大傷-x-"
600大傷打沙漠龍都係打1000多而已
我300大傷都只可以打幾百= ="還要暴擊了
100萬血的沙漠龍....
人家沙漠龍血100萬 攻擊1000~4000
還有PD
你說呢
回復 支持 反對

冰果,冰宇(不知是不是這個宇)
我也想要他們的999無限的圖......要不是你就開一個安ser的人入去問問
300大傷打幾百.....你都幾....咩啵= =
我打200穿心都打3百幾啦....((唔知暴左未,當暴左啦))
裝甲拎武器邊可能得600- -.....至少都700多啦
普重都有6千啦
回復 支持 反對