打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 瑪奇係唔係技術 GAME

無限斬可以用什麼破...(笑

-------------------------我是愛遊玩的分格線~~---------------------------------------------------------------------------------
我對於一出世都可以打敗熊...有見解..因為不可能做 ...
COCOBOYBOY 發表於 31-7-2009 04:03

1出世拎把弓卡樹都夠熊打啦
唔通用艾麗砍佢
火反冰反都係技術啦
唔洗聽聲 !?
回復 支持 反對

買點買咩會勁?
買角色卡重生咁就會勁
唔知點用?好簡單一開始你1lv打怪升lv有錢ge話升到30lv重生一次,想省錢就50lv重生1次.

點解要重生?好簡單因為你升1lv就會有d點比你升技能,但係升得高lv好難升落去,升得慢技能點 ...
keithho1219 發表於 1-8-2009 04:19

免費重生(1s
如今我近戰除了防禦及突擊外
全部近戰技能1級
我也不覺得自己有多無敵
不小心的話賽普還是會趴的喔
倩儀 發表於 3-8-2009 04:15

防禦1也很重要啊!
回復 支持 反對

包含以上所有玩家作個總結

希望在此 人們對瑪奇錯誤觀減少
瑪奇技術 看上去只佔一小部份
但沒有這一小部份 你的戰鬥就完全失敗

例如 :  媽媽[的]花籃
技術就是這個[的]字 如下
瑪奇技術 便是技能與技能之間的連接
莫過於這個[的]字

你不能反擊後風車 或許風車後反擊   
中間的連接便發生錯誤 [技能例子太多
就例如 : 媽媽[是]花籃
很合理 說不通

瑪奇特別的就是擁有這樣的戰鬥系統
熟手戰鬥系統後 你的攻擊次數便會增加
................................
回復 支持 反對

免費重生(1s

防禦1也很重要啊!
=卡卡西= 發表於 3-8-2009 12:15

卡卡西兄,免費重生,要20歲先可以重生囉唔該,14幾歲就30lv啦,等到20歲要6個星期,如果你14歲重生e咁多個星期夠你又你升30lv,累積級咁就60,本來1年就可以變高手
如果好似你咁等免費重生想勁就要多1至2年
回復 支持 反對

卡卡西兄,免費重生,要20歲先可以重生囉唔該,14幾歲就30lv啦,等到20歲要6個星期,如果你14歲重生e咁多個星期夠你又你升30lv,累積級咁就60,本來1年就可以變高手
如果好似你咁等免費重生想勁就要多1至2年 ...
keithho1219 發表於 6-8-2009 02:54

首先  免費重生基本上都選17歲
您是蘿莉控重10歲也沒差
另外我還沒測試  星期6  12時前重生  等到12時會否長歲
還有  您是不是搞錯了什麼
我們一直在說的是瑪奇是否一隻技術遊戲
而不是如何重生變強
沒錯重生可以變強相信這點沒有人否認
然後有技能還是需要技術我相信這點亦會有不少人同意
另外  之前您打的雖然我沒怎看  只是拉帖時看到一點
我不妨跟您說您暴擊的發動率跟暴擊等級應該一點關系都沒有
有關系的是幸運  意志  武器  魔賦
還有就是  我相信您沒試過打真正要技術的城又或是怪
啊  還有就是
你說「基本要升到最高的技能」那四個裡我現在才只升了風車跟暴擊
精格跟重擊我好像都D跟F
不過我還是solo巴高solo很爽就是
回復 支持 反對

首先  免費重生基本上都選17歲
另外我還沒測試  星期6  12時前重生  等到12時會否長歲
還有  您是不是搞錯了什麼
我們一直在說的是瑪奇是否一隻技術遊戲
而不是如何重生變強
沒錯重生可以變 ...
[H]真.天龍神 發表於 6-8-2009 03:15
免費重生基本上都選17歲

e堆字我唔知你打你做咩,你e句您是蘿莉控重10歲也沒差,無神神話我蘿莉控(對於青春期少女抱持著性幻想)我真係好無奈囉-,-
其實我都只係用11歲最做起點,你就咁樣話我,真係大受打擊

暴擊的發動率跟暴擊e度係我個陣唔知咩事打錯野,sorry

我話「基本要升到最高的技能」那四個裡你現在才只升了風車跟暴擊
精格跟重擊我好像都D跟F
不過你還是solo巴高solo很爽就是

你咁講係米等如你係咁用重擊同風車e2招打巴高先,我唔知你會唔會有招火球同船,魔法技能個d又唔知你升成點,你套裝同武器多數都係勁不過我唔理e d,比你真係自己一個用等級1風車f重擊,
我次次跟高手去高等地下城我就係度吸經,我企係一邊等有人死就救人,見佢地等d怪一出佢地米用風車踢死晒,我唔覺好有技術wo,只係佢地招風車等級1咁解,唔見佢地用冰反火反,n+1接風車都見唔到
關見都你招風車
回復 支持 反對

免費重生基本上都選17歲

e堆字我唔知你打你做咩,你e句您是蘿莉控重10歲也沒差,無神神話我蘿莉控(對於青春期少女抱持著性幻想)我真係 ...
keithho1219 發表於 6-8-2009 09:07

我要求說明蘿莉不是(ry
三句的意思您真的看不明白嗎  很簡單就是叫您重生17歲

我有的技能大約沒有船  您指什麼船?
我應該只有旋風箭
順帶一題我魔法基本全F  除了精魔A跟火焰7外
再順帶一題我穿精雙1
其實我說我巴高solo很爽的用意  看來您還是搞不懂  那就算了
還有我打巴高是穿無賦  好像試過拿無改無賦弓
每次去跟高手打城您都只是吸那沒什麼技術只是很平常
還有您指的高等地下城指什麼  高級之間也有很大的落差就是
如果  一開場風車就可以全秒的話相信那個城高級極有限
又或是您的隊友很鬼
引用一代目的一句  風車用得好是神技  用不好是死技
亂用風車只會給您死
在什麼時間放風車這不就是技術
回復 支持 反對

聽說我某角色沒重生就一招熊

一次重生就強健的wwww

因為是巨人www
回復 支持 反對

我要求說明蘿莉不是(ry
三句的意思您真的看不明白嗎  很簡單就是叫您重生17歲

我有的技能大約沒有船  您指什麼船?
我應該只有旋風箭
順帶一題我魔法基本全F  除了精魔A跟火焰7外
再順帶一題我穿精雙1
其實我說我 ...
[H]真.天龍神 發表於 6-8-2009 16:34

個船字打多左,見到你咁問我,我都想問下你,你句個蘿莉不是(ry個(ry又點解,我係真心問,因為我真係唔明
你以上講的技能,當然可以打高級地下城啦,
我記得用弓箭都有技術,用左反擊打人後加魔法又係技術,咁講落去有好多game都要技術,但係我覺得只要你d技能勁用到e d技機會會少好多
所以技能勁或有強勁的技能都可以唔洗用咩技術,所以一好似我咁講真係冇一隻game係唔洗技術
回復 支持 反對

個船字打多左,見到你咁問我,我都想問下你,你句個蘿莉不是(ry個(ry又點解,我係真心問,因為我真係唔明
你以上講的技能,當然可以打高級地下城啦,
我記得用弓箭都有技術,用左反擊打人後加魔法又係技術,咁講落去有好多ga ...
keithho1219 發表於 7-8-2009 01:08

ry=下略
還有我打高級地下城其實很差
倫高萊高賽高(ry
的確很多遊戲都要技術沒錯
不過所謂強後用的技術比較少  其實這句有所保留
沒錯升高後冰反火反之類的相應比較少  但是戰場操縱  支援  走位等等則是相應的增加分量
回復 支持 反對